Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Gotlands innebandyförbund söker en person på halvtid under ett år!

Projektanställning

 

Projektledare för återstartsaktiviteter till Gotland!

Brinner du för den viktiga samhällsfrågan, fler i rörelse? Vill du vara med och driva frågan om återstartsarbete och aktiviteter för Svensk Innebandy? Vi söker dig som drivs av utveckling, har framåtanda och gillar relationsskapande. Låter det här som du, vill du vara med på resan? Läs vidare om tjänsten nedan och skicka in din ansökan.

 

Hos oss på Svensk Innebandy kommer du att vara en viktig del i arbetet att stärka innebandyns långsiktiga utveckling i Sverige - vi vill bli folksporten för alla, vi vill våga tänka nytt och göra skillnad i samhället.

Om tjänsten Idrotten drabbades hårt av coronapandemin. Idag har vi lyckats starta upp vår verksamhet brett igen, men vi behöver vidare arbeta med att återrekrytera, nyrekrytera och behålla nya samla gamla medlemmar. I rollen som projektledare kommer du få en varierande och spännande vardag i att bedriva, leda och arbeta operativt med återstartsarbetet och återstartsaktiviteter. Du kommer verka som samordnare mellan föreningar och skolor samt andra parter som är en viktig del i arbetet kring återstartsaktiviteter. Allt i syfte att fler personer ska spela innebandy och att bli folksporten för alla.

Som projektledare ska du driva projektet från start till mål. Du kommer ha daglig kontakt med föreningar och skolor i olika satsningar såsom läger och prova-på-aktiviteter. Vidare innebär rollen att du kvalitetssäkrar att arbetet går i linje med vår idrotts strategidokument Svensk Innebandy Vill samt den verktygslåda vi tagit fram för att arbeta med inkludering och föreningsutveckling.

Du som projektledare kommer arbeta tätt med vårt duktiga utvecklingsteam på Svensk Innebandy som lik som du, brinner för dessa frågor och med vårt fantastiska distrikt på Gotland.

Arbetsuppgifter

 

· Ha kontakt med föreningar och skolor

· Starta upp återstartsaktiviteter/satsningar tillexempel: aktiviteter i skolan, läger, prova-på-aktiviteter

· Leda möten med olika aktörer som berör återstart efter corona

· Kvalitetssäkra att återstartsaktiviteterna går i linje med Svensk Innebandy Vill

· Implementera verktygslådan för Svensk Innebandys inkludering- och föreningsutveckling

Vi ser att du som söker har

· Dokumenterad erfarenhet inom projektledning, processledning eller verksamhetsutveckling

· För tjänsten relevant postgymnasial utbildning

· Intresse för normmedvetenhet

· Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har

· Kunskap om Svensk idrott och föreningsliv och/eller ideell sektor

Om Svensk Innebandy Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag cirka 107 000 licensierade spelare och totalt beräknas över en halv miljon människor leka, träna och spela innebandy i Sverige i någon form varje vecka.

Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och personligt ledarskap. Som person vill vi därför att du är: 

Varm och välkomnande 

Öppen och självreflekterande

Modig och nytänkande

Passionerad och professionell

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? Läs gärna mer om hur vi tänker i Svensk Innebandy Vill .

Anställning Tjänsten är på halvtid och en visstidsanställning till slutet av 2022, med möjlighet till förlängning. Uppdraget genomförs i nära samarbete med Gotlands Innebandyförbund och RF-SISU Gotland som också delar på löpande arbetsledning. Du kommer att ingå i team med andra idrottskonsulenter på RF-SISU Gotland

Placeringsort: Visby

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen. Ansökan Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV. Märk din ansökan ”Projektledare återstartsaktiviteter”. Vi tar emot ansökningar endast via: jobb@innebandy.se. 

Skicka din ansökan senast 2021-11-22. Vi gör urval och intervjuar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Kontakt Frågor om tjänsten besvaras av:

Sofia Haglund, HR-chef, tel: 072-204 93 43

Bo Ronsten, Distriktsidrottschef RF-SISU Gotland: 070-322 05 29

Morgan Åkerblom, Ordförande Gotlands Innebandyförbund: 072- 329 51 51

Övrigt Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på: www.innebandy.se/gdpr