Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Seriespel

Varmt välkommen till en ny och spännande säsong 2022-2023. Vi fick under förgående säsong äntligen spela innebandy från början till start, även om vi hade vissa gupp på grund av pandemin på vägen. Denna säsong vill vi fortsätta på den fina vägen och vi hoppas att ni är lika redo som oss på en ny säsong!

Samtliga frågor hänvisas till mejl, i dessa tider vill vi kunna ge snabba och adekvata svar och omber att ta alla frågor via mejl istället för telefonsamtal.

Anmälan har i första gått till er förenings föreningsadministratör (kontakt i iBIS), det är dessa som är ansvarig för att kommunicera inbjudan och ansvara att innehållet når föreningens ledare.

Inbjudan är publik via hemsidan vilket gör att alla intresserade kommer åt den, den här vägen där vi nu också distribuerar nyheten via sociala medier.

Vi vill givetvis också tacka för den säsongen som var. Vi fick som sagt äntligen spela innebandy igen, samtidigt som ni gjorde ett jättejobb under de perioden där det krävdes väldigt mycket administrativt arbete från er. Ni gjorde det galant och också ett stort plus till hur samarbetsvilliga ni var för att få säsongen i hamn. 

Kontakt: gavleborg@innnebandy.se

Hela filen med anmälan finns i modulen.

Anmälan till seriespel