Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Motion

Vi är mycket glada och stolta över att kunna presentera årets inbjudan av motionsserien för säsongen 2020-2021 tillsammans med Korpen Gävle. 

Hela inbjudan finns att tillgå här.

Syftet i år är att ta ett gemensamt ansvar för motionsverksamheten i tävlingsform i distriktet. På långsikt är syftet att stärka motionsverksamheten i kommunen och i regionen och skapa en hållbar modell där vi tillsammans attraherar fler i rörelse. Tidigare i sommar har vi presenterat en avsiktsförklaring där vi tillsammans beskriver samarbetet, hela avsiktsförklaringen finns att tillgå här. 

Det kommer bli en hel del spännande nyheter, den kanske viktigaste satsningen är kraften på att få in fler damspelare. 

Tävlingsformen öppnar även upp för en del redan licensierade A-licenser där regelverket också har blivit förtydligat. 

Välkomna med era anmälningar!

_____________________

Det blev ingen sommarserie och heller ingen Grillo Open på grund av C19 utbrotten.

______________________

Möjlighet till motions-innebandy för damer!

Innebandy är något alla skall kunna hålla på med, hela livet. 3 mot 3 på halvplan, kasta klubborna från mitten och bara dela lag och köra. Koncepten är många där verksamheten syftar till att fortsätta inspirera till rörelse och motion när den ordinarie tävlingsverksamheten av olika anledningar inte längre är aktuell. Genom att erbjuda meningsfulla motionsverksamheter på deltagarnas egna villkor syftar initiativen till att fortsatt bidra till ökad folkhälsa och intresse för idrott hela livet, så många som möjligt så länge som möjligt.
En hall och en öppen dörr, på en given tid med närhet till livspusslet. Det kanske är det som krävs för att motionärer skall kunna komma loss från vardagen, utan större uppoffringar med träning och motion när det passar just dig som bäst. Träning blir som bäst när den inre motivationen är som störst, tyvärr är det svårt att spela Innebandy på egen hand, även om det är fullt möjligt blir en lagsport mycket roligare när man får umgås med sina kamrater. Genom att samla intresserade och skapa forum och nätverk att hitta varandra kan vi tillsammans öppna just den dörren som krävs för att fler skall motionera. Ibland räcker det just med en tid och plats för att samla kompisgänget och ha roligt en timme.

I avsiktsförklaringen med Gävle Kopren är syftet i år är att ta ett gemensamt ansvar för motionsverksamheten i tävlingsform i distriktet. På långsikt är syftet att stärka motionsverksamheten i kommunen och i regionen och skapa en hållbar modell där vi tillsammans attraherar fler i rörelse. Tidigare i sommar har vi presenterat en avsiktsförklaring där vi tillsammans beskriver samarbetet, hela avsiktsförklaringen finns att tillgå här.

Vill din förening söka extra stöd för föreningsintern motionsverksamhet för damer?

Nu finns möjligheten att söka ekonomiskt stöd föreningar för att arrangera just motions-, spontan eller dropin- Innebandy för damer.

Varje förening kan söka stöd för utrustning och hallhyra - mejla er korta idé till gastrikland@innebandy.se så berättar vi med. En redan befintlig satsning kan givetvis också få stöd.

Inbjudan Klein Group Cup