Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

GR!LLO Open

Gävles första outdoor-turnering i Innebandy är över. Vi vill tacka alla er som gjorde Grillo Open 2019 möjlig. I över 30 graders värme gjorde fem lag och över 50 aktiva upp om det åtråvärda förta priset mitt på Stortorget i Gävle den 27 juli 2019. För Innebandyn är det stort att man fick möjligheten att göra entré på Gävles kanske främsta mötesplats för stadens invånare. Vi är jättenöjda med evenemanget och glädjs åt det stora intresset som turneringen gav.

Här kan ni läsa mer om turneringen:
https://www.gd.se/artikel/innebandyn-kliver-ut-i-hettan-pa-stortorget-det-har-tror-vi-kan-vaxa-till-nagot-riktigt-stort
https://www.gd.se/artikel/hett-bade-pa-och-utanfor-planen-under-utomhusturneringen-vi-far-visa-en-sida-av-sporten-som-publiken-inte-brukar-se

Nu laddar vi inför nästa år, och hoppas att ni vill vara med och ta evenemanget ytterligare en nivå då, med fler målgrupper, spelare och intressenter!

För oss är det viktigt att ge idrotten den plats den förtjänar, men det primära syftet är att få fler människor i rörelse vilket också har varit det centrala i denna satsning. I projektet #InnebandyForAll kan ni läsa mer om hur vi bedriver vår verksamhet, våra syften och mål samt hur ni kan stötta oss och vår verksamhet mer.

Vi gratulerar Sätraängarnas BK till segern!

Varmt tack för Grillo Open 2019