Knatteligan

KNATTELIGAN GÄSTRIKLAND OCH HÄLSINGLAND 2019-2020

Knatteligan är spelformen som vänder sig till våra yngsta I sammandragsform. En ordentlig innebandy- fest där stor glädje sätts I centrum. Här samlas lag och föreningarna från hela distriktet att spela Inne- bandy under en heldag med era matcher.
I första hand för Flickor/pojkar födda -11 och yngre. Spelas i sammandragsform vid angivna tillfällen under säsongen. Spelas tre mot tre på mellanmål med målvakt (kan väljas utan). Inbjudan och anmälan till knatteligan skickas ut inför varje sammandrag.

Observera att i Gästrikland erbjuds även en serieform för Grön-serie som även den spelar i år i sammansatt form och fler matcher per år. Det är INTE denna spelform vi kommunicerar här.

Vi hoppas att alla lag anmäler sig till knatteligan och sista dagen att anmäla är: 2 veckor innan valt sammandrag.

Utökat stöd hösten 2019
Var med och sätt spaden för nästa generations innebandyspelare i Gävleborg. Från och med hösten 2018 kommer Gävleborgs Innebandy tillsammans med Gävleborgs Idrottsförbund kunna erbjuda er en ordentlig och seriös uppstart med en innebandyskola och därmed kunna värva nya medlemmar till föreningen.

Vår målsättning är att samtliga innebandyföreningar varje säsong bedriver nya innebandyskolor årligen i deras etableringssatsning av föreningen. Till denna säsong kan vi även erbjuda ekonomiska muskler för att genomföra satsningen.

Konceptet bygger på att bjuda in alla barn i närområdet, tjejer som killar och få de att prova på innebandy.
Gävleborgs Innebandy kan stå för:
- Utrustning vid behov
- Marknadsföring på förbundets mediekanaler
- Kontakt med skolor
- Flygblad
- Det som är nödvändigt för att komma igång med verksamheten.

De två första träffarna kan Innebandyförbundet vara med och driva verksamheten där man också kan utbilda föräldragruppen i korta drag i vad som krävs för att bedriva en enkel och lyckad verksamhet i Svensk Innebandys Utvecklingsmodells anda. Motprestationen är att någon som har god kännedom om föreningen är med på plats samt att en tydlig ledarmanual/information finns på plats.Med vänliga hälsningar

Det finns även ekonomiska stöd att söka för verksamheten, framförallt om det är på en geografisk ort där det idag inte finns någon verksamhet. Då kan man söka stöd för att få verksamheten bekostad.

Om ni vill ha stöd och vill veta mer, kontakta mig så vägleder jag.

Observera också att vi prioriterar nya föreningar som inte haft hjälp av oss tidigare, vi kan inte deltaga på alla föreningars Innebandyskola fysiskt men vi kan vara med och stötta i konceptet och försöka vara så tillmötesgående som möjligt för samtliga.

 

Program knatteligan 2019-2020:

- Sandviken - Jernvallen - 26 oktober
- Storvik - Parkhallen - 23 november
- Skutskär - Rotskär - 7 december
- Hofors - Hoforshallen - 21 december
- Österfärnebo - Tallhallen - 11 januari
- Söderhamn - Tjejspecial - 26 Januari
- Åmot/Ockelbo - Centrumhuset - 8 februari
- Gävle - Gavlehov 25 februari (Sportlovs-special) - Gävle- Gavlehov 15 mars
- Gästrikespelen 21-22 mars

Hälsingland:

- Ljusne- Ljusnes sporthall-10 November
- Alfta- Alfta Sporthall– 24 November
- Hudiksvall- Håstaholmen 14 December
- Söderhamn - Söderhamns sporthall 11 Januari
- Söderhamn - Tjejspecial - 26 Januari
- Njutånger- Camp Igge 8 Februari
- Ljusdal- Giganten 29 Februari
- Bollnäs-Bollnäs sporthall 14 Mars
- Hälsingespelen 21-22 Mars