Seriespel Grön-Blå-Röd

Grön (6-9 år) - Rörelseglädje

Glädje och rörelse i fokus! Här är utveckling av grundläggande motoriska färdigheter och att bidra till god självkänsla viktigare än strävan att vinna.

___________________________________

Blå (9-12 år) - Lära sig träna
Glädje och individuell utveckling i fokus! Vi vill utveckla spelarnas grundläggande atletiska och tekniska färdigheter, bygga en god självkänsla och självförtroende.

____________________________________

Röd (12-16 år) - Träna för att träna
Fokus på att bygga atleten och innebandyspecifika färdigheter. Vi skapar förståelse för lagets betydelse, och filosofin "så många som möjligt så länge som möjligt" går före strävan att vinna.

Innebandy på RÖD-nivå.

Här är en del förtydliganden ur seriedirektiven:
x Onlinerapportering gäller i serien, hemmalag ansvarar för att matcherna on-linerapporteras i iBIS. 
Varje förening använder sig av sina inloggningsuppgifter som man har sedan tidigare då man har lagt in förenings- och licensuppgifter mm. Saknar man inloggning kontaktar man sin föreningsadministratör för iBIS eller administrerande förbund. Onlinerapportering SKALL genomföras på röd-nivå.

x Matchrapporteringen går ut på att hemmalaget under match är inloggade i iBIS och fyller i uppgifter om matchen (resultat, publik, målgörare, passningsläggare osv) direkt när dessa händer. 

x Till varje match skall en laguppställning i Ibis SENAST 24 h innan matchstart fyllas i. 

x Kallelse till match skall ske senast onsdag till motståndarlag och domare.

x Ledarlicens
I alla matcher för spelare med B-licens (15 år och yngre) ska alla ledare som står i båset ha genomgått SIU:s ”Grundutbildning” samt utbildningen ”Människan” och inneha en godkänd ledarlicens (utfärdad av sitt distriktsförbund). Detta skall regleras av matchprotokollet-

Med hopp om den bästa Innebandyn i Gästrikland!