SummerCamp

För tredje året i följd så kan vi nu stolt presentera att Gästrikland Summercamp Est 2017 är igång. I dagarna, mellan den 6-9 augusti kommer arenan under fyra dagar att vara fylld med ungdomar och ledare som tillsammans förhoppningsvis kommer skapa oförglömliga minnen.

De två föregående åren har varit både en succé och höjdpunkt för såväl ledare som spelare. I år tar vi sikte ännu högre och tidigare tillsammans är vi totalt runt 100 entusiastiska spelare och ungdomar som är på plats och deltar under dessa dagar.

Lägret kommer likt föregående år att hålla på under fyra (4) intensiva och härliga dagar, där vi tillsammans kommer fylla dagarna med allt ifrån innebandypass och atletiska pass till aktiviteter, teambuilding och turneringsspel.

Gästriklands Innebandyförbund är ett SDF med stort ansvar för värdegrund och rörelseglädje för barn- och unga. Som framkants-distrikt vill vi vara med och få fler individer i rörelse och skapa arenor och forum för mer idrotts- och innebandyspel. Idag har vi 25 medlemsföreningar och över 3000 licenserade Innebandyspelare. Tillsammans med föreningarna är vår största uppgift att skapa modeller som är hållbara för spelar- och ledarförsörjning.

"Med en stabil och homogen organisation kan vi erbjuda idrottsformer från knattar till motionärer med avsikt att främja idrottande och förutsättningar för att vara kvar hela livet."

SummerCamp2019 är just en aktivitet i den formen, för att skapa goda hälsoformer och uppmuntra till ett livslångt-idrottande är det med glädje vi kan erbjuda så många och kvalitativa lov-verksamheter med stor kontinuitet. 

Gästriklands Innebandyförbund är Peppare och Generation Pep är sociala samverkanspartners till Gästriklands Innebandyförbund. 

Generation Pep arbetar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Vi står inför en mycket allvarlig samhällsutmaning. De flesta barn och unga i Sverige idag rör sig för lite och äter för dåligt. Dessutom finns stora skillnader mellan barn som växer upp under olika förutsättningar. För lite fysisk aktivitet och ohälsosamma matvanor ökar risken för bland annat depression, diabetes typ 2, sömnstörningar och hjärt-kärlsjukdom. För att vända utvecklingen vill vi skapa en folkrörelse för mer fysisk aktivitet, bättre matvanor och en mer jämlik hälsa för barn och unga.

Passa på att följa våra sociala medier, @gastriklandsinnebandyforbund där vi visar bilder, filmer och reportage under veckan och SummerCamp2019.

_____________________________________________

Här är inbjudan till sommarens höjdpunkt, Gästriklands Summercamp 2019 - 6-9 AUGUSTI!

För tredje året i följd så kan vi nu stolt bjuda in er till Gavlehov och Gästriklands Summercamp Est 2017. Den 6-9 augusti kommer arenan under fyra dagar att vara fylld med ungdomar och ledare som tillsammans förhoppningsvis kommer skapa oförglömliga minnen.

De två föregående åren har varit både en succé och höjdpunkt för såväl ledare som spelare. I år tar vi sikte ännu högre och kan dessutom erbjuda spelare från andra distrikt att medverka under lägret. Vi har tidigare år haft runt 100 entusiastiska spelare och ungdomar som varit på plats och deltagit under dessa dagar. Så se till att ta chansen att anmäla er!!

Lägret kommer likt föregående år att hålla på under fyra (4) intensiva och härliga dagar, där vi tillsammans kommer fylla dagarna med allt ifrån innebandypass och atletiska pass till aktiviteter, teambuilding och turneringsspel.

I år kan vi dessutom gladeligen presentera att vi erbjuder lägret till en billigare peng än föregående år.

#InnebandyForAllFOND -
Gästriklands Innebandyförbund har inrättat en fond där familjer/individer med begränsade resurser kan ansöka om anstånd och subventioneringar. En fond med ekonomiska möjligheter där man med begränsade resurser kan söka stöd för idrottsdelaktighet och/eller utrustning för delaktighet.

Fonden är upprättad av distriktsförbundets distriktsstyrelse där #InnebandyForAll-s värdegrund är den centrala. Värdegrunden kan du läsa om på hemsidan.

Fonden är upprättad i ett samarbete mellan Gästriklands Innebandy, våra värdegrundspartners samt Svenska Kyrkan och Diakonirådet (Tel-026-17 04 04).

Fonden hittar du här:
https://innebandy.se/gastrikland/innebandyforall/innebandyforallfond/

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2018-06-30
Kostnad: 1500 kr per deltagare.
Öppet från 12-17 år...
Lägret pågår alla dagar mellan: 10.00 och 16.00 (cirkatider)

I deltagaravgiften ingår:
x Ditt deltagande
x Lunch
x Mellanmål
x Entréer till alla aktiviteter
x Komplett träningssätt (shorts, t-shirt, strumpor och vattenflaska + målvaktströja för målvakter).

Vad som ingår i ditt deltagande är:
- Fyra heldagar med tematräningar
- Atletiska pass
- Teoripass & kamratskapsutbildning.
- Teambuilding, aktiviteter och flera inslag av värdegrundsarbete.
- Turneringsspel
- Avslutningsdag med stora Innebandyprofiler på besök.

Anmälan: https://forms.gle/NTKUQGZzMZmBqckx8

Håll koll på www.innebandy.se/gastrikland för de senaste nyheterna. Vid frågor om din anmälan, kontakta Alexander.larsson@innebandy.se.