Matchflyttar och krockar

Matchflytt/Krockar

Har ni lag som spelar i flera serier, eller om ni vet om att ni har problem av annat slag någon helg är det bra om ni tittar igenom alla spelscheman redan nu så att allt är klart innan serierna startar. Krockar era dagar med spelarutbildningen är det helt accepterat att flytta matchen.

Observera att detta gäller först och främst GUD- och JAS-serierna. I Röda serier skall det vara spelfritt. Ta omgående kontakt med gastrikland@innebandy.se om ni vill ha hjälp att flytta matcher.

Den som står på laget i iBIS har möjlighet att gå in och titta. Se till så att er föreningsadministratör lägger in rätt personer på rätt lag.

Motståndarna måste dock alltid kontaktas och ni måste vara överens med dessa. Om matchen blir flyttad meddelar ni den nya tiden via mail till kansliet (gastrikland@innebandy.se).

Gällande GUD så ligger de flesta matchtiderna ligger inne, dock saknas ett par föreningar i Dalarna och några i Uppland och Gästrikland. Vi räknar med att de kommer in i veckan.

Spelfria dagar i Spelarutbildnignsprogrammet

Målsättningen är att alla dagar skall vara spelfria från övriga aktiviteter. Även bortamatcher i GUD. Mer info kommer.

SAMTLIGA tematräningar där inte annan angiven starttid, startar kl. 10.00 och individuell kallelse går ut i veckan innan per mejl och hemsidan.

Det är mycket viktigt att man anmäler sin frånvaro om man inte kan deltaga på någon eller några av träffarna. Allt för att vi skall kunna planera och bedriva en sån bra verksamhet som möjligt.All närvaro på samtliga tematräningar bygger på ett frivilligt deltagande.