Spelarutveckling i Gästrikland

Gästriklands Innebandys förbundsverksamhet för spelarutveckling är Spelarutbildningsprogrammet. Spelarutbildningsprogrammet vänder sig till samtliga mellan spelare mellan 12 och 18 år. Som deltagare skall man kunna gå in och ut i programmet när man vill på årsbas. Nu är anmälan initialt stängd och vi kan gladeligen återigen räkna in ungefär 200-deltagare. Här nedan följer viktigt information om verksamheten till både er föreningar, deltagare och föräldrar.

Om verksamheten i stort...

Syftet är att ge en gedigen utbildning över tid kopplat till SIU-modellen och Svenssonmodellen. Syftet med modellen är också av samma vikt att inspirera och komplettera den redan befintliga föreningsverksamheten. Målsättningen med denna verksamhet är att den skall vara något extra.

Det viktigaste är att verksamheten präglas av otroligt mycket glädje men innan för sargen skall man också känna att man utvecklas varje tillfälle. Ambitionen är att hela tiden få lära och prova nya moment och fylla på sin verktygsbank.

Det är inte meningen att man skall träna på resultatorienterade moment utan centralt är den prestationsbaserade utvecklingen där man utgår ifrån individen i centrum.

Målgruppen för spelarutvecklingen och spelarutbildningsprogrammet är samtliga spelare i Gästrikland. Oavsett erfarenhet, kunskap eller spel- och lagtillhörighet är du välkommen.

Ditt engagemang i Spelarutbildningsprogrammet skall styras av inre motivation och ditt deltagande är frivilligt. Spelarutbildningen skall gå att kombinera med andra idrotter och skall gå i framkant för ett starkt samarbete över idrottsgränserna.

Varje unikt spelarutbildningstillfälle skall även vara en plattform för ledare att kunna utbyta erfarenheter med varann och kunna ge möjligheter för kompetenshöjning. Vi vill ha ledare som brinner för att utveckla sig själv och andra.

Viktiga synergier med verksamheten är den sociala interaktion som sker mellan spelarna. För Innebandyn i Gästrikland är värdegrunden det mest centrala och vi tror bestämt att det sociala utbytet bland deltagarna också leder till fina relationer mellan lag och spelaren.

I menyn till väntster hittar du:

- Anmälan till spelarutbildningen

- Gästrikehjulet

- Innehållet och datum

 

Spelarutbildningen i Gästrikland