Våra samarbetspartners

Samarbetspartners

För att stödja utvecklingen av verksamheten i distriktet behöver vi även hjälp av samarbetspartners. Tillsammans kan vi fortsätta hjälpa föreningslivet att stödja och bidra till ett bättre samhälle.

Tillsammans skapar vi förutsättningar för att så många som möjligt att stanna kvar så länge som möjligt i en så bra miljö som möjligt.

När du stödjer #InnebandyForAll idag stödjer du följande:

 • Kostnadsfria och meningsfulla aktiviteter med fokus på glädje, enkelhet och inkludering.
 • Idrottsfrämjande verksamheter med målsättning att skapa förutsättningar för god folkhälsa och idrottsintresse hela livet.
  Ett Innebandyförbund med många ideella krafter som tar ett samhällsansvar och arbetar med innanförskap, engagemang och glädje för våra barn och ungdomar.
 • Utbildning och rekrytering av flera nya ledare.
 • Meningsfull friskvård där du som partner flera gånger per år får spela
 • Motionsinnebandy till mycket låg kostnad.
 • Cirka 2000 matcher per säsong där man tar stort ansvar för matchklimatet mellan spelare, ledare, domare och föräldrar.
 • Domarutveckling och stöd för våra matchledare och funktionärer.
  Starkt fokus på innanförskap inom föreningarna att arbeta med integration och mångfald med stark motverkan för utanförskap inom Innebandyn, skolan och övriga samhällsaktörer.
 • En fond med ekonomiska möjligheter där individer med begränsade resurser kan söka stöd för idrottsdelaktighet och utrustning.
 • #InnebandyForAllStipendium är ett stipendium till två spelare (en kille och en tjej) per säsong och gäller dels 2017/18 (01:or) samt 2018/19 (02:or) där man får ett presentkort på produkter ur deras sortiment a 1500 kr. Kriterierna för att bli stipendiat är att du är en ambassadör för vår värdegrund.

Våra partners

Social Huvudpartner

Gästriklands Innebandy arbetar med att utveckla goda samhällsmedborgare. Med stora aktörer, och gemensamma insatser där vi hjälper varann att utveckla respektive samverkansområden är vi övertygade om att vi tillsammans når ett starkare samhälle.

UN Women nationell kommitté Sverige - #HeForShe

UN Women främjar kvinnors egenmakt, rättigheter och jämställdhet globalt, samt inom och mellan enskilda länder genom ett nätverk av lands- och regionskontor. Utöver fältkontor i ett 90-tal länder och territorier finns UN Women även representerat genom 14 nationella kommittéer, varav UN Women nationell kommitté Sverige är en.

Vårt uppdrag från UN Women är att bedriva politiskt påverkansarbete, samla in pengar, och informera och utbilda om kvinnors rättigheter. UN Women nationell kommitté Sverige grundades 2011 och är en religiöst och politiskt obunden organisation.

Generation Pep

Generation Pep arbetar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Vi står inför en mycket allvarlig samhällsutmaning. De flesta barn och unga i Sverige idag rör sig för lite och äter för dåligt. Dessutom finns stora skillnader mellan barn som växer upp under olika förutsättningar. För lite fysisk aktivitet och ohälsosamma matvanor ökar risken för bland annat depression, diabetes typ 2, sömnstörningar och hjärt-kärlsjukdom. För att vända utvecklingen vill vi skapa en folkrörelse för mer fysisk aktivitet, bättre matvanor och en mer jämlik hälsa för barn och unga.

Vi tror att alla kan vara med och bidra. Därför vill vi ena alla krafter som jobbar för att förbättra barns fysiska hälsa och är otroligt glada att Gästriklands Innebandyförbund vill vara med i vårt nätverk. Säger Mattias Svensson, ansvarig för sociala samarbetspartners på Generation Pep.

Huvudpartners

Som huvudpartner utvecklar du Gästriklands Innebandyförbunds totala verksamhet och arbetar aktivt mot förbundets organisation och verksamheten i #InnebandyForAll.Huvudpartners är också de som äger rätten att tillsammans utforma avtal för att synas på offentliga tryck och dräkter och är en symbol för vår gemensamma väg för exponering av gemensamma varumärken.

Innebandybutiken

Innebandybutiken - Vi tar Innebandyn ett steg till! Vår äffärsidé är att erbjuda rätt utrustning till varje Innebandyspelare oavsett var denna befinner sig.

Förutom vår webb-butik håller vi till i våra butiker välsorterade och med kunnig personal så att du har valfrihet och får bra hjälp. Oavsett om du är tränare, målvakt eller utespelare så finns det mycket att välja på hos oss. 

Vi är ofta och gärna samarbetspartner till lag, föreningar och förbund som vill ha bra service från sin materialleverantör.

Eckerö Linjen

Vill du hålla möte med garanterad havsutsikt? Eller är du på jakt efter ett riktigt vässat träningsläger för din förening? Då är M/S Eckerö alternativet för dig! Eckerö Linjens M/S Eckerö trafikerar mellan Grisslehamn och Eckerö. Resan tar två timmar enkel väg och ombord finns underhållning, prisvärd taxfreeshopping, mötesrum och den erkänt goda maten. Eckerö Linjen har anslutningsbussar från flertalet orter i Gästrikland nästan alla dagar veckan till vår 10.00-avgång och/eller 15.00-avgång. Eckerö Linjen skräddarsyr konferensresor, träningsläger, golfresor och bokar er semestervistelse på Åland. Välkomna till Åland ombord på Eckerö Linjen!

För Eckerö Linjen är tillgänglighet för alla viktigt. Vi ser många likheter i Gästriklands innebandy förbunds initiativ #InnebandyForAll och är därför stolta över det samarbetet som nu inletts. En inkluderande innebandy- och domarverksamhet ser vi som ett viktigt ställningstagande och något som ligger i linje med Eckerö Linjens värdegrund. Eckerö Linjens slogan i sponsorsamarbetet, ”Eckerö Linjen-Rätt beslut!” är ett sätt att för oss att visa att man ska respektera och lyfta det stora jobb som förbundets domare gör för innebandyn, likväl som vi anser att man gör även rätt beslut när man unnar sig en trevlig resa med Eckerö Linjen.

Clarion Hotell Winn

Clarion Hotel Winn är inte bara mötesplatsen för gävlebor, det är också ett internationellt hotell med konferensmöjligheter. Hotellet ligger mitt i hjärtat av Gävle, nära till både shopping och kultur.

Ett av Gävles största hotell med 200 rum och 15 konferenslokaler är Clarion Hotel Winn ett av stadens största hotell. Vårt centrala läge, närheten till Gävle Konserthus och Gavlehov arenaby, vår härliga hotellmiljö och sist men inte minst vår passionerade personal, gör valet av hotell lätt för dig som gäst.

Officiella Partners
Offiella partners är de partners som gemensamt har syneriger för att utveckla varandras varumärken och verksamhet.

 • Bilmetro Gävle
 • Project Competence Network
 • Precis Reklam
 • Cromea Design
 • Ica Hedesunda
 • Skylt och Gravyr
 • Hedvigslund Event AB
 • Deltab Profil och Design
 • Scandic Hotell
 • Teknikparken i Gävle
 • Mabi Hyrbilar
 • Albergo Info AB
 • Malms Byggnadställningar AB

1986-klubben

Värdegrundspartners
Klicka här