Succé för nya #InnebandyForAllTV - nu är det andra avsnittet ute inför derbyt mellan IBK Runsten och Gävle GIK här.

#InnebandyForAllTV är Gästriklands Innebandyförbunds senaste satsning på att beröra Innebandy Sverige. I denna mediasatsning lyfter vi fram det som händer i i Innebandydistriktet med intressanta intervjuer, reportage, analyser och nyhetssvep.

I det första avsnittet fick vi gediget besök av Lennart Liljedahl, tidigare verksam i U19-landslagen som debatterade om vad SDF-SM har för inverkan och påvekran på människan bakom Innebandyspelaren. 

Nu har vi kommit till nästa avsnitt, var med när vi tar tempen på heta stjärnorna inför Superderbyt mellan IBK Runsten och Gävle Gik Innebandy på söndag 18/11, 14.00 på Gavlehov. Från hemmalaget gästas vi av Coach "Bobby" Nordström, Leo Jonsson och den nyblivne landslagsspelaren för Estland Mattias Proos. I andra lägret har vi Alexander Larsson och Niclas "Nille" Gustafsson som tog favoritskapet med ro. Hör syrliga "pikarna" här i upplandningen inför det första historiska derbyt mellan lagen i Herrarnas Allsvenskan Norr i Svensk Innebandy.

För att se hela avsnittet klickar du här.

För att köpa biljetter klickar du här.

Vi är mycket glada för den stora uppskattning vi fått för denna mediasatsning och vi hoppas ni fortsätter titta och följer oss på våra sociala medier.

Vill du synas i dessa sammanhang? Kontakta då gastrikland@innebandy.se

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 15 november 2018