Så fungerar nya appen:

Lär känna funktionerna i appen: se videon och lär dig följa lag/serier, lägga in, visa och dölj kommentarer. Klicka här.

Stort tack för SDF-SM 2019!

Vi vill börja med att tacka alla er fantastiska föreningar och alla resurser som har varit med och arbetet, hjälpt till och slitit i och under/runt SDF-SM 2019!

För oss har det varit fantastiskt roligt att arbeta med er, vi hoppas att alla er volontärer har blivit överösta med energi och det har verkligen varit en boost för Innebandy Gästrikland. Vi är verkligen glada för det fina bemötande vi har fått från ledare och er runt om i distrikten. I det stora hela är det verkligen topp-betyg vi får, framförallt allt arbete i alla hallar har varit "topp of the nouch” och det är ytterst små grejer som lag och distrikt haft synpunkter på.

Det stora glädjeämnet är trots allt att det för många var den första gången man arrangerar något av denna dignitet vilket gör att vi skall vara extra stolta över evenemanget och resultatet.

Det vi verkligen vill skicka med er är att vi verkligen arbetar för att ni skall känna att allting blir så bra som möjligt, det som inte funkar 100%-igt i år kommer att förbättras till nästa år. Ni skall verkligen känna att vi gör detta tillsammans och med bra feedback kan vi brodera ut evenemanget ännu mer så att folkfesten växer och fler fortsätter att spela Innebandy och når toppar länge upp i åldrarna.

Vi har valt att göra en lite summering rörande de stora rubriker vi listar här, är det ett gap mellan våran uppfattning och eran så får ni gärna med vändande utveckla lite hur ni känner. Kom gärna med konkreta tips på hur man hade kunnat gjort saker bättre.

Vad har varit bra då?
Tävlingsförutsättningarna känner vi har varit bra, bemötandet från våra hallvärdar, omklädningsrum, sekretariat och allting där till känner vi har flutit på bra. När ni har varit i hallarna har det känts som om ni har kunnat koncentrerat er på matchtillfället. Här har vi lagt stora resurser, starka föreningar med bra erfarenhet av hallvärdskap och tävlingar har arrangerat matcherna och det mesta har varit positivt. Självklart finns det alltid småsaker man kan förbättra så som ventilation, parkering och dyl men här känner vi oss trots allt nöjda.

Publiken och tillgängligheten, vi säger bara WOW, vilka fans och supportrar som finns. Så varmt i hallarna att man nästan rann bort (lyx-problem?) men vilken stämning det har varit. Det känns som vi verkligen lyckades med marknadsföringen och tillgängligheten, SDF-SM har verkligen stått i centrum och det har varit ett ”Gävle(a)”-drag runt matcherna.

Filmningarna av matcherna, har tagits till en ny nivå, nästan alla matcher funkade utan en enda anmärkning, nästan alla matcher med grafik och många med kommentatorer. Det känns som om det var en lyckad satsning och att man fick valuta för pengarna om man valde att se på arrangemanget från sidan/hemmaplan även om det såklart finns småsaker här med som man kan lyfta.

Gavlehovs-dagarna och finalerna, här är vi nöjda med det stora intresset och hur vi fick ihop arrangemanget. Mycket folk på läktarna och ett otroligt drag runt finalerna. Vi tyckte att vi fick till ett häftigt arrangemang som vi hoppas blev en härlig avslutning på SDF-SM 2019.

Att vi lyckades samköra Champions Cup och SDF-SM ser vi som något positivt om vi skall avsluta det positiva. Dock fick det också stora konsekvenser, Champions Cup har tagit stora resurser som kanske gjorde att analysen av mat och logi blev för undermålig. Vi är glad över hur häftigt Champions Cup blev men det är också en lättnad att till nästa år bara kunna lägga fullt fokus på SDF-SM.

Framåt då?
Ja visst kunde vissa saker fungera lite bättre…. så som logistik mellan logi och mat delen. Som tur är så är ju ungdomarna rätt tacksamma att servera mat till, dessa är idrottsmän/kvinnor som är hungriga så trots allt så tror jag inte alla var så ”kinkiga” utan vi upplever att de trots allt blev ganska nöjda. Vi gjorde många stickprover på plats och även SIBFs personal och GIBFs personal åt maten utan några större klagomål men det är klart att det måste kunna vara bättre. Inget snack om den saken.

Nu följer ett stort uppföljningsarbete, vi kommer gå igång med en del utvärderingar, har ni några direkta synpunkter på evenemanget så får ni gärna skiva några rader till oss. Vi har nu en hel del förhandlingar avsluta innan räkenskaper och allting är på plats. Vi kommer sedan kalla alla föreningar i första hand till ett utvärderingsmöte!

Till sist så säger vi ett STORT tack till alla er föreningar, det har varit fantastiskt kul att arbeta med er!

Nu tar vi lite välbehövlig vila, sedan laddar vi för 2020!

Glöm inte nominera SDF-SM och Champions Cup 2019 till Gästriklands Idrottsgala - https://gastriklandsidrottsgala.se/nominera/

Ta hand om er och Stort TACK!

Gästriklands Innebandyförbund!

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 10 januari 2019