Sommarserien startar idag på Gavlehov!

Ja då var det dags att spela igång sommarserien 2019. Måndagen den 17/6 kl. 17:30 på Gavlehov!

Nu är det dags, för sommarens härliga Innebandyserie, där vi i år har rekord i antalet seniorlag. Så tar er upp på Gavlehov och titta när motionsinnebandy är som bäst!

Fortkortande regler:

x Matchtiden är 2 x 10 min rullande tid. Stannas ej vid mål eller utvisning. Vid straffslag har laget som fått straff 10 sekunder på sig att lägga straffen (domarens bedömning) Straffen skall läggas av spelare som fick sin målchans förstörd.Utvisad spelare sitter i sekretariatet under utvisningstiden. OBS ej utvisning om straff utdöms!

x Man kan inte spela med färre spelare än två utespelare + en målvakt. Skulle utvisningar göra så att man ej har tillräckligt med spelare (2+1) så bryts matchen.
Resultat fastställs till WO 5-0 eller om det är fördelaktigare för de icke felande laget det resultat som är när matchen bryts. 

x Ej sidbyte.

x Glasögonkrav på alla spelare födda 03 och yngre! Förbundet rekommenderar att alla har glasögon i röda divisioner.

x Mål bekräftas med flygande avslag vilket innebär att de lag som släppt in mål gör avslag från mittpunkten genom att spela bollen bakåt. Anfallande lag behöver ej vara på rätt sida för att avslag skall kunna genomföras. Här har man chansen att sätta igång spelet snabbt. 

Sommarserien 2019 spelprogram finner ni under sidan på resultat. 

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 17 juni 2019