Så fungerar nya appen:

Lär känna funktionerna i appen: se videon och lär dig följa lag/serier, lägga in, visa och dölj kommentarer. Klicka här.

Sommarserien startar i dag

Ja då var det dags att spela igång sommarserien 2018. Onsdagen den 20/6 kl. 17:30 på Gavlehov, Alfahallen så spelas de två första matcherna. Det finns fyra olika klasser enligt nedan. Klicka på respektive klass för att komma till spelprogrammet. .

Regler:

* Matchtiden är 1x20 min rullande tid. Stannas ej vid mål eller utvisning.
* Dömda straffar under matchen läggs direkt efter slutsignalen. Domare håller koll på detta. I samband med utdömd straff så blir det utvisning på den spelare som orsakade straffen samt frislag till det icke felande laget där förseelsen ägde rum.
* Man kan inte spela med färre spelare än två utespelare + en målvakt. Skulle utvisningar göra så att man ej har tillräckligt med spelare (2+1) så bryts matchen.
Resultat fastställs till WO 5-0 eller om det är fördelaktigare för de icke felande laget det resultat som är när matchen bryts. 

I övrigt gäller:
Ej sidbyte
Glasögonkrav på alla spelare födda 03 och yngre! Förbundet rekommenderar att alla har glasögon i röda divisioner.
Mål bekräftas med flygande avslag vilket innebär att de lag som släppt in mål gör avslag från mittpunkten genom att spela bollen bakåt. Anfallande lag behöver ej vara på rätt sida för att avslag skall kunna genomföras. Här har man chansen att sätta igång spelet snabbt. 
 

Sommarserien 2018

Spelprogram

Senior MIX

Dam-Jun RÖD

Herr-Jun RÖD

Pojkar RÖD M/L

short_text    Skrivet av Roger Collin 1 januari 0001