Så fungerar nya appen:

Lär känna funktionerna i appen: se videon och lär dig följa lag/serier, lägga in, visa och dölj kommentarer. Klicka här.

Målvaktsträning och målvaktskonvent 19/11 på Hedvigslundshallen, se till och anmäla er ut!

Varmt välkommen till MÅLVAKTSKONVENT & Målvaktsträning inom Gästriklands Innebandyförbund!

Måndag 19/11 – Målvaktskonvent & Målvaktsträning - Hedvigslundshallen

Gästriklands Innebandyförbund vill tillsammans med er föreningar, målvaktstränare och tränare runt om i distriktet ta ett krafttag gällande kompetensförsörjningen på målvaktssidan runt om i Gästrikland.

Nu vill vi återigen bjuda in till ett nytt MÅLVAKTSKONVENT i distriktet.

I samband med Spelarutbildningens första målvaktsträning som går av stapeln den 19/11 kommer vi fortsätta med konceptet att bjuda in fler som runt om i distriktet vill vara med att bidra till en mer specialiserad utveckling för målvakter. Det är en fortbildning med presentationer och mycket erfarenhetsutbyten i gruppen. Med eller utan erfarenheter, är du varmt välkommen att delta under denna kväll.

Konventet kommer ledas av: Dan Gustavsson (Gästriklands Spelarutbilding) & Per Falk (Målvaktsansvarig Svensk Innebandy) samt Madelene Jerner (Gästriklands Spelarutbilding).

Målvaktsnätverket är öppet för alla: den 19/11, 1800 på Hedvigslundshallen.

Konventet består av en teoretisk del med fokus på målvaktsanalys och erfarenhetsutbyte samt en praktisk del på planen.

Agenda

Plats: Hedvigslundshallen

18.00 Start och upptakt.

- Målvaktsteori

18.30-20.00 – Målvaktsanalys - Praktiskt på planen

Ta med kläder för praktik!

Anmälan görs till: Alexander.larsson@innebandy.se, ange om du är målvakt eller ledare. Det bjuds på Kaffe och Macka så meddela allergener.

Primärt har målvaktskvällen två målgrupper, spelare i spelarutbildningen och ledare. För er som har målvakter som INTE är med i spelarutbildningen så går det bra att anmäla dessa till alexander.larsson@innebandy.se

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 9 november 2018