Så fungerar nya appen:

Lär känna funktionerna i appen: se videon och lär dig följa lag/serier, lägga in, visa och dölj kommentarer. Klicka här.

Förändringar i kansliverksamheten för Gästriklands Innebandyförbund

Gästriklands Innebandyförbund kan meddela att man inför säsongen 2018-2019 gör en del föreningar i kansliorganisationen.

Tidigare kanslichef Roger Collin kommer från dagens dagrum 2019-10-08 att vara tjänstledig i ett år framöver. Roger har tidigare haft det operativa ansvaret för Gästriklands tävlings- och domarverksamhet, som har varit två delade ansvarsområden, samt det operativa ansvaret för kansliverksamheten.

Gästriklands Innebandyförbund genomgår just nu en större omorganisering för att kunna tillgodose idrottens, Innbandyns och föreningarnas behov och service ännu bättre. 

Ett steg i detta är att sammanknyta informationskanalen och kommunikationen för domar och tävlingsfrågor vilket skall leda till en effektiva verksamhet. Ett led i att utveckla och främja verksamheten.

Framöver besvaras alla tävlings- och domarfrågor med detta journummer: 070-6595487

Samtliga tävlings- och domarfrågor besvaras av:
gastrikland@innebandy.se

Övriga frågor rörande verksamheten besvaras av Jakob Westerlund, jakob.westerlund@innebandy.se som övertar det strategiska ansvaret för hela verksamheten och blir tillförordnad Kanslichef i Rogers frånvaro.

Roger Collin kommer tillsvidare även vara engagerad i detaljfrågor rörande tävling och evenemangsfrågor som Champions Cup och SDF-SM och är även behjälplig under tjänstledighetstiden. 

Vid frågor kontakta Jakob Westerlund, jakob.westerlund@innebandy.se alternativt ordförande Michael Parment, michael.parment@innebandy.se.

Gästriklands Innebandy hoppas att förändringarna enbart leder till effektiver resursfördelning för våra intressenter. 

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 8 oktober 2018