Clarion Hotell Winn ny huvudpartner till Gästriklands Innebandyförbund

Clarion Hotell Winn, ny huvudpartner för Gästriklands Innebandyförbund!


Här på Clarion Hotel Winn, är det vår kärlek till konst, musik och design som skiljer oss från övriga hotell. Beläget på en naturlig mötesplats i det grönskande Gävle, är vi ett populärt val bland både lokalbefolkning och besökare.


Vi vill vara med och stötta föreningar som visar stort engagemang för barn och unga. - Säger Emma Norelius, Hotel Manager för Clarion Hotell Winn.
Clarion Hotel Winn är ett internationellt hotell komplett med förstklassig konferensanläggning och en elegant restaurang och bar. Kom in och upplev vår charmiga och sofistikerad atmosfär.


- Vad betyder idrotten och dess värdegrund för er verksamhet?
Den liknar vår verksamhet väldigt mycket eftersom det handlar mycket om samverkan mellan människor. Där vi kan vara med och göra skillnad i samhället i frågor vi brinner för som hållbarhetsfrågor och hjälpa ungdomar ut i arbetslivet.

Emma Norelius fortsätter...
Gävle är en stor idrottsstad och har många inresande som har behov av hotellrum och även konferens. Vi vill såklart vara det självklara valet som "Stadens Hotell" som kan erbjuda hitresande rymliga och fina rum, gratis gym/ pool / bastu och fantastisk mat på vår restaurang Brasserie Absint. - Emma Norelius.


För Gästriklands Innebandy är detta ett stort samarbetsavtal som ger oss stora möjligheter att fortsätta arbetet med vår värdegrund och muskler att stärka insatserna. Vi får dessutom fina faciliteter att bedriva vår konferensverksamhet i, Jakob Westerlund, Gästriklands Innebandyförbund.

Stort tack Clarion Hotell Winn för det ovärdeliga stödet!

short_text    Skrivet av Jakob Westerlund 15 november 2018