Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Res och bo på SDF-SM

Varmt välkommen tillbaka, för andra året i rad till Gävle och Gavlehov Arenaby. Det har gått några månader, guldröken har lagt sig sedan Stockholm och Östergötland lyfte pokalerna på söndagseftermiddagen den 6:e januari 2019. Nu börjar det bli dags att blicka mot nästa säsongs absolut största höjdpunkt för våra 16-åringar.

För medresande föräldrar listar vi här ett antal erbjudanden för intresserade anhöriga etc.

Först till kvarnprincipen tillämpas och det finns begränsade antal rum att tillgå.

Winn

Clarion Hotel Winn ligger mitt i hjärtat av Gävle, nära till både shopping och kultur. Med 200 rum och 14 konferenslokaler är vi ett av stadens största hotell. Vårt centrala läge, närheten till Gävle Konserthus och Gavlehov arenaby, vår härliga hotellmiljö och sist men inte minst vår passionerade personal, gör valet av hotell lätt för dig som gäst. I den snygga loungen, den eleganta baren och den gemytliga restaurangen Brasserie Absint kan ni mötas och inspireras. Morgon, middag och kväll. Ni har fri tillgång till vår relax med pool/bastu och gym.

Adress: Norra Slottsgatan 9, 801 38 Gävle

Intresserade att boka och betala sina rum själva och uppger Sdfsmförälder till nedan priser, bokning görs lättast på mailadresser nedan:

Enkelrum 870:-/enkelrum inkl. frukost

Dubbelrum 980:-/dubbelrum inkl. frukost

För att boka kontakta följande adress och uppge koden ovan: cl.winn.gavle@choice.se eller telefon +4626-6470002

Scandic CH eller Scandic Gävle Väst
Scandic CH är beläget mitt i centrala Gävle, här har du endast två minuters promenad från järnvägsstationen. Här har du närheten till allt som stan kan erbjuda.

Scandic Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna. Här kan du träna i träningsrummet, koppla av i vår pool och bastu eller äta en god middag i vår restaurang eller bar.

Scandic Väst: Adress: Johanneslötsvägen 6, 806 28 Gävle Scandic CH: Adress: Nygatan 45, 803 11 Gävle

Intresserade att boka och betala sina rum själva och uppger SDF-SM Föräldrar 2020 till nedan priser, bokning görs lättast på mailadresser nedan:

Enkelrum 815:-/enkelrum inkl. frukost

Dubbelrum 1020:-/dubbelrum inkl. frukost

För att boka kontakta följande adress och uppge koden ovan: ch@scandichotels.com
gavle@scandichotels.com

Elite Grand Hotell

Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder en vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån. Här kan du även njuta av en helt ny relaxavdelning med ångbastu, bastu, jacuzzi och en upplevelsedusch. På Elite Grand Hotels SPA kan du skämma bort dig med ett stort utbud av lyxiga skönhetsbehandlingar. Här finns även ett modernt gym med fönster ut mot Gavleån. På Elite Grand Hotel bor du mitt i centrala Gävle med Centralstationen alldeles intill.

Adress: Kyrkogatan 28, 803 11 Gävle

Intresserade att boka och betala sina rum själva och uppger SDF-SM Föräldrar 2020 till nedan priser, bokning görs lättast på mailadresser nedan:

Enkelrum 1040:-/enkelrum inkl. frukost

Dubbelrum 1240:-/dubbelrum inkl. frukost

Trippelrum 1440:-/trippelrum inkl. frukost

För att boka kontakta följande adress och uppge koden ovan: bokning.gavle@elite.se