SE MICKES SM-FOTON!


Via Mickes Sportfoto hittar ni massor av foton från SDF-SM. Här kan ni även köpa era utvalda bilder!
Följ SDF-SM via Johan Carlsson!Få människor är lika insatta i juniorernas värld än värmlänningen Johan Carlsson som bloggar åt Innebandymagazinet. Här kommer du hitta massor av intressant läsning inför SDF-SM.

2012-04-05 18:12

SDF-SM:s Matchprogram ute!

Nu kan ni ta del av spelprogram, laguppställningar, reportage och bilder inför kommande SDF-SM. Spelprogrammet kan ni läsa genom att klicka på bilden till höger på SM-sidan.

2012-04-07 12:29

SM-resultaten direkt i din mobil!

Nu kan du följa SDF-SM direkt via mobilen. Genom att klicka på länken på SM-hemsidan (vill vänster på startsidan) så kommer du till en direktversion av resultatrapporteringen. På det sättet behöver du inte missa några resultat!

2012-04-12 00:23

SVT har börjat sin bevakning!

Idag lades ett förhandsklipp ut inför SDF-SM. Från och med i morgon så kommer highlights att läggas ut på www.svt.se/vasterbottensnytt

2012-04-12 17:05

Spelet är igång!

SDF-SM är igång och spelet flyter som planerat...

2012-04-12 23:16

Dag 1 är avslutad!

Vi avrundar precis i detta nu dag 1 av årets SM och kan konstatera att det bjudits på härlig energi, vackra mål och, på sin håll, även heta känslor.

Jämtlands DJ17 drar sig ur SDF-SM!

Tyvärr meddelade idag Jämtland/Härjedalen att deras DJ17-lag inte kommer till spel.

Detta får som följd att spelprogrammet korrigeras.
Under fredagen kommer de korrigerade programmen att ligga uppe.

Vänligen kontrollera era spelscheman noggrant.

/Kansliet 

Webb-TV från finalspelet!

Det är nu klart att söndagens finalspel kommer att direktsändas i SVT Play!

Västerbottensnytt går in och sänder från hela turneringen. Från gruppspel och kvartsfinaler kommer vi att hitta reportage, bilder och highlights på SVT Play redan från torsdag eftermiddag. Från söndagens semifinaler så kommer matcherna i huvudarenan att sändas direkt i SVT Play.

Sändningarna hittar ni via www.svt.se/vasterbottensnytt eller www.svt.se/play

Det blev Västerbottens damer och Stockholms herrar som tog gulden förra året. Faktum är att gulden hamnat i dessa två distrikt de 5 senaste åren! Vilka distrikt ska kunna utmana mästarna om tronen denna gång?

DE SKA FÖRSVARA GULDEN!