2018-04-04 06:19

17 dagar till SM-finalen - Pantamera satsar stort på Funzone


Hinderbandybanan.

Funzone kommer att fyllas med roliga aktiviteter under SM-finalen. Vi har pratat med Pantameras produktchef Rickard Andersson inför 21 april.

Vad tänker ni göra i Funzone? 
- Vi tänker bygga vidare på samma lyckade koncept som vi lanserade förra året. I Funzone kommer man under dagen kunna tävla i Pantameras Hinderbandybana där man på tid får genomföra en snitslad bana med lite olika hinder på vägen. De deltagare som får bäst tider i de olika åldersklasserna kommer att kunna vinna fina priser. Är man mellan 12 och 18 år så har man även chansen att ta sig vidare till den stora finalen som kommer att avgöras på Globens innerplan under den sista perioden av herrfinalen. Förra året var det Teodor, Isac, Filippa och Tilde som hejades fram av cirka 8000 åskådare som stannade kvar på sina platser i pausen för att se på Hinderbandyfinalen. 

Vad vill ni visa upp i er verksamhet? 
- Vi vill framför allt bjuda på en rolig aktivitet under SM-finaldagen, som ett tack till innebandysverige för att de är så duktiga på att panta. Genom att finnas på plats vill vi även passa på att påminna om de stora fördelarna med att panta sina burkar och flaskor. Dels gör man ju en kanoninsats för miljön, men det finns även andra vinningar för föreningarnas eller lagens ekonomi som vi gärna vill visa upp. 

Hur ska det bli att uppleva SM-finalen i Ericsson Globe? 
- Vi räknar med att det precis som vanligt blir en helt fantastisk upplevelse. Vi gillar verkligen upplägget där man kombinerar en familjefest för innebandyintresserade med SM-finalen för både herrar och damer. Det känns väldigt roligt att man valt att fortsätta satsa på Funzone, som förra året blev en riktig succé enligt vår mening med massor av roliga aktiviteter. Vi ser verkligen fram emot SM-finalen.

All information om SM-finalen finns på www.smfinal.se.


Författare: Anton Rosenblad