2018-07-02 08:07

Vill du arbeta med tävling- och domartillsättning inom Uppländsk Innebandy?

Vår verksamhet
Upplands Innebandyförbund arbetar för att erbjuda en enkel och rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi behandlar alla jämlikt och med respekt. Vi tänker och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi brinner för vår sport men vi vågar testa nya idéer. Våra fokusområden är ”Svensk innebandy vill”, föreningsutveckling och ledarutbildning.

Ditt uppdrag
I rollen som administratör kommer du att arbeta tillsammans med våra två tävlings- och domarkonsulenter. Du administrerar seriespel och domartillsättning, planerar och korrigerar matcher och domarschema i vårt administrativa system IBIS. Du planerar och genomför tävlingar och kurser som till exempel distrikts- och skolmästerskap, domarkurs.

För att trivas hos oss behöver du förmågan att hantera föränderliga förutsättningar.

Din kompetens
För att lyckas i din nya roll ser vi att du är strukturerad, har god kunskap om seriestruktur, tävlingsbestämmelser, tävlingsregler, föreningslivets uppbyggnad och arbetssätt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av IBIS-systemet, uppdrag i förening eller att driva och fullfölja projekt.

Du har förmågan att bemöta alla personligheter. Du är flexibel, modig, öppen för att testa nya idéer och van att arbeta självständigt. Som person ser vi att du är prestigelös och ansvarstagande. Du är en social person som gillar att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas i personlig lämplighet.

Vi erbjuder
50 % visstidsanställning, augusti 2018 – april 2019.

Dagtid, viss tjänstgöring kvällstid kan förekomma.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Vill du veta mer?
Skicka eventuella frågor till kanslichef Johnny Johansson johnny.johansson@innebandy.se

Vill du jobba hos oss
Skicka din ansökan till johnny.johansson@innebandy.se Sista ansökningsdag är 2018-07-27. Skriv kort om dig själv, varför du är rätt person för uppdraget.

Bifoga CV, med för tjänsten relevanta meriter, samt namn och telefonnummer till minst två referenser. Ange löneanspråk i ansökan.

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudande av annonsering eller rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Författare: Simon Andren