2018-07-02 08:04

Vill du arbeta med föreningsutveckling inom Uppländsk Innebandy?

Vår verksamhet
Upplands Innebandyförbund arbetar för att erbjuda en enkel och rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi behandlar alla jämlikt och med respekt. Vi tänker och utvecklar verksamheten tillsammans. Vi brinner för vår sport men vi vågar testa nya idéer. Våra fokusområden är ”Svensk innebandy vill”, föreningsutveckling och ledarutbildning.

Ditt uppdrag
I rollen som föreningsutvecklare kommer du tillsammans med våra konsulenter arbeta för att driva uppländsk innebandy framåt. I möten med föreningar är du en inspiratör och stödperson i arbetet att stärka deras verksamhet utifrån de egna förutsättningarna. Du möter föreningarna på deras hemmaplan så viss tjänstgöring kvällstid förekommer.

I linje med ”Svensk innebandy vill” kommer du att arbeta för att öka antalet förtroendevalda kvinnor inom uppländsk innebandy men även för en ökad inkludering, samverkan och ökad mångfald.

Ansvara för och genomföra olika projekt som utvecklar uppländsk innebandy.

För att trivas hos oss behöver du kunna se lösningar, våga testa nya idéer, utmana befintliga strukturer, skapa aktiviteter som gör skillnad i verksamhet och samhälle. Du behöver kunna hantera föränderliga förutsättningar.

Denna tjänst är ny och fler uppdrag kommer att ingå, så det finns därför stora möjligheter att vara med och påverka innehåll och upplägg.

Din kompetens
För att lyckas i din nya roll behöver du vara strukturerad, ha en god kommunikativ förmåga och förmågan att driva projekt från början till slut. Du har ett stort intresse för inkludering, samverkan och nyskapande.

Vi söker dig som har utbildning med inriktning idrott.

För att kunna möte föreningarna krävs körkort B och tillgång till egen bil.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av förtroendeuppdrag i någon idrottsförening. Det är också meriterande om du har god kunskap om uppländsk innebandy föreningslivets olika utmaningar.

Som person ser vi att du är prestigelös och ansvarstagande. Du är en social person har förmågan att bemöta alla personligheter. Du är flexibel, modig, öppen för att testa nya idéer och van att arbeta självständigt.

Stor vikt kommer att läggas i personlig lämplighet.

Vi erbjuder
100 % tillsvidareanställning på dagtid, med viss tjänstgöring kvällstid, på vårt kansli i IFU Arena, Uppsala.

Provanställning kommer att tillämpas.

Tillträde i augusti 2018 eller enligt överenskommelse. 

Vill du veta mer?
Skicka eventuella frågor till kanslichef Johnny Johansson johnny.johansson@innebandy.se

Vill du jobba hos oss
Skicka din ansökan till johnny.johansson@innebandy.se 

Sista ansökningsdag är 2018-07-27.

Skriv kort om dig själv, varför du är rätt person för uppdraget. Bifoga CV, med för tjänsten relevanta meriter, samt namn och telefonnummer till minst två referenser.

Ange löneanspråk i ansökan.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudande av annonsering eller rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.


Författare: Simon Andren