Serieindelning - en del förändringar - Innebandy.se
2018-05-31 13:05

Serieindelning - en del förändringar

De senaste dagarna har det skett en del förändringar i serieindelningsförslaget. Kom in med önskemål om förändringar senast nu på måndag 4 juni till Uppland@Innebandy.se

1. D2 spelas som en ren uppländsk serie, verkar som att det är flera föreningar som är på väg att anmäla sig så det dyker troligtvis upp ett par lag till inom kort. Lagen i D3 kan anmäla sig om föreningen inte redan har ett annat lag i serien.

2. På pojksidan i de lägre röda serierna och de högre blå serierna har det tillkommit flera lag, vi har därför balanserat serierna så att det är lika många lag i västra och östra.

3. De två klassiska lagen IBK Enhörningarna i H3 och Uppsala IBK i H4 tackar för sig. Vi minns främst Douglas Björkman i Enhörningarna som är en av få spelare som gjort över 100 p i en serie under en säsong. Vi minns även Uppsala IBK:s klassiska resa upp till div 1 samt deras framgång i DM härom året.

4. Forna elitserielaget IFK D/Ö kvalade upp till D1:an för någon månad sedan, till nästa säsong har laget inget damlag anmält.

5. Vi välkomnar fyra nya seniorlag på herrsidan i form av Nyby IBK, Vaksala SK, VÅSC och Södra Trögds IK. På damsidan är Livets Ord och TÖFF nya sedan förra året.

Serieindelning 2018/2019 förslag.xlsx

Anmälda lag 2018/2019.xlsx


Författare: Simon Andren