2017-12-21 16:43

Justering i pojkar röd div 2 och 3

Björklinge BK P02 och IK Sirius IBK P02 byter serie med varandra så att Björklinge spelar i röd div 3 och Sirius i röd div 2. Se uppdaterade filer nedan.

Pantamera röd div 2/3 spelades under höstterminen och lagen är nu uppdelade i två nya serier vid namn div 2 och div 3. De flesta bokade matchtider gick att återanvända men det behövs lite handpåläggning för att få schemat helt klart.

Pantamera Pojkar röd div 2 (VT-2018)
Pantamera Pojkar röd div 3 (VT-2018)

Excelfil med alla matcher för div 2 och 3.xlsx

I denna excelfil ser ni vilka matcher som ska spelas i varje hall. 54 av 66 bokade halltider gick att återanvända. De 12  rödmarkerade matcherna bokades in i höstas men kommer inte att användas. De gulmarkerade matcherna behöver få datum och tid inlagt. IBIS är öppet för föreningarna att själva lägga in datum och tid så fort det är klart. Det går också bra att maila tiderna till uppland@innebandy.se

Ställer de nya tiderna till problem är det gratis att flytta matcher i dessa båda serier till och med 15/1. Vi uppmanar samtliga deltagande föreningar att vara frikostiga med flyttar då lagen omöjligt kunde veta hur deras matcher skulle hamna och en del lag även deltar i andra serier eller turneringar.

Vinnarna i vårens båda serier får pokal och guldmedaljer i samband med ungdoms-DM i slutet av mars.


Författare: Simon Andren