2014-01-31 13:47

Inbjudan spelarutveckling pojkar/flickor födda 1998-2001

Nu bjuder Upplands Innebandyförbund in flickor och pojkar födda 1998 till och med 2001 till spelarutveckling 14-15 april 2014. Träning kl 09.00-15.30 både måndag och tisdag. (påsklovet)

Läs inbjudan och anmäl er via denna PDF-fil!

SPELARUTBILDNING
Syftet med Spelarutveckling är att utbilda och utveckla våra unga spelare i distriktet. Detta görs bland annat med hjälp av en utvecklingsplan som är framtagen av Upplands Innebandyförbund. I denna utvecklingsplan finns en röd tråd i utbildningen for 13 till och med 16-åriga innebandyspelare. Detta innebär att vissa moment kommer att betonas mer än andra, för att sedan byggas på vid framtida spelarutveckling och så vidare.

Men vi vill ändå samtidigt betona och understryka att detta inte är början till ett distriktslag, utan endast en bred och kompletterande utbildning till den som redan sker ute i föreningarna genom träning och seriespel. Alla som älskar att spela innebandy och har viljan att bli bättre är välkomna. Hos oss är alla en talang!

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG
Fokus på spelarutvecklingen för 13-15 åringar ligger på teknik, spelförståelse, grundläggande taktikteori, taktikträning, teori i kost & näring och mycket spel. Samlingen innehåller 3 träningspass och ett teoretiskt moment per dag. Alla deltagare får ett utbildningshäfte med sig hem efter avslutat utbildning och förhoppningsvis massvis av inspiration.

OBS! begränsat antal platser, sista anmälningsdag är 15 mars.


Författare: Simon Andren