2018-04-13 10:54

Distriktslaget söker kaptener

Är du en erfaren instruktör/tränare som är sugen på en spännande utmaning, där du får jobba med unga och intressanta spelare?

Våren 2019 startar vi igång distriktlagsverksamheten för pojkar och flickor födda år 2003. Därför söker vi nu efter duktiga tränare med erfarenhet och en positiv inställning/personlighet.

Vi söker en distriktlagskapten samt 2 assisterande tränare till respektive lag (F16 och P16). Ange vid din ansökan vilket lag du är intresserad av att jobba med.

Förbundet tillhandahåller

  • Tränarutbildning.
  • Profilkläder enligt policy.
  • Ersättning 1500 kr/säsong (utbetalas efter SM)
  • Reseersättning (18:50/mil) för transport till verksamhet där inte buss arrangeras av UIBF.
  • Logi (hårt underlag) och mat (tillsammans med trupp) under läger och distriktslags SM

Kvalifikationer

Som kapten ser vi en person som anser sig som en och är en stark ledare/ tränare. Du ska ha ett tydligt ledarskap och ha förmågan att leda staben och truppen. Assisterande tränare vill vi se personer som kan komplettera och stötta kaptener samt en av assisterande bör vara kunnig inom målvaktsspelet.

Vi kommer eftersträva att både män och kvinnor finns representerade i båda staberna.

Kärnvärden/ Värdegrund

Distriktslagsverksamheten skall präglas av kvalité i samtliga moment och från samtliga deltagare. Verksamheten skall vara öppen för alla fram tills breddtruppen tagits ut. Man skall för varje årskull jobba med spelarna inom områdena människan, atleten och innebandyspelaren.

En organisation med väl utbildade ledare och med omsorg för varje deltagare.

Vision
Distriktslagsverksamheten skall genom samverkan med spelarutvecklingen bidra till att uppländska 16 åriga innebandyspelare i distriktslaget skall vara bland de bäst utbildade spelarna i landet. Detta inom alla områden dvs människan, atleten och innebandyspelaren.

Krav

Alla ledare kring distriktslagen skall visa utdrag från belastningsregistret samt ha genomfört SIU grundkurs och människan röd. Vi kommer erbjuda hela ledarstaben samtliga utbildningar på röd nivå kostnadsfritt. 

Kontakt
För frågor kontakta överledare Johan Good på Upplands innebandyförbund 018–130630

Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV skickas via e-post till johan.good@innebandy.se

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2018-04-30. Ansökningarna kommer att hanteras löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Författare: Simon Andren