2014-07-10 11:39

Anmäl er till Sunday Legue 2014/2015

Nu är det dags att anmäla lag till kommande säsongs Sunday League. Detta är en enklare form av innebandyserie där målgruppen är de spelare som av någon anledning inte längre spelar i det ordinarie seriesystemet. För många har det blivit en möjlighet att förlänga karriären några år.

Alla matcher spelas i Allianshallen i Uppsala på stor plan 5 mot 5 med varsin målvakt. Matcherna spelas alltid på söndagar, främst eftermiddag/kväll. Matchtid 3*15 minuter.

Serieavgift:  
Hel säsong HT-2014 och VT-2015: 4000 kr
Endast HT-2014 eller VT-2014:  3000 kr.

I kostnaden ingår spelarlicens/försäkring för alla era spelare, hallhyra och sekretariat för era matcher. Ledordet är att det ska vara enkelt att vara med och spela, med minimal arbetsinsats vid sidan av planen.

Både damlag och herrlag är välkomna. Vi gör en serie för damerna och en för herrarna. 

Anmälan sker genom att maila: kansliet@uibf.se

Följande anges vid anmälan
Lagets namn:
Ditt namn:
Din e-postadress och telefon:
Lagets fakturaadress:

Sista anmälningsdag är måndag 15 september 2014.

Information:
* Alla matcher spelas på stor plan med en målvakt och fem utespelare i varje lag.
* Ni kan använda obegränsat antal spelare i laget under säsongen utan extra kostnad. Ni kan också vid behov låna in spelare från er förenings A-lag, U-lag, Juniorlag eller ungdomslag.
* Alla spelare ska vara licensierade för den förening de representerar. För spel i Sunday League finns en enklare och billigare laglicens som ingår i anmälningsavgiften. För att få delta i slutspelet krävs att spelaren antingen inte spelat någon match i vanligt seriespel eller har spelat minst 50 % av seriematcherna i Sunday League.
* Alla lag ska spela med numrerade tröjor i enhetlig färg.

* Två riktiga domare utbildade av Upplands Innebandyförbund dömer alla matcher. Lagen betalar varsin domare 300 kr före varje match.

Kontakta oss om ni har några frågor!


Författare: Simon Andren