Distriktslag - Innebandy.se

Välkommen till Upplands distriktslag säsongen 18/19
Upplands innebandyförbund kommer att delta i distriktslags SM som går av stapeln i början av januari 2019. I år är det endast aktuellt för tjejer och killar som är född år 2002.

Distriktslaget är uppbyggt i fyra olika steg som ser ut enligt följande.

Steg 1, öppna träningar dit Alla är välkomna att delta.
Steg 2, breddtrupp 1
Steg 3, breddtrupp 2
Steg 4, matchtrupp

Det första steget består av 4 tillfällen (2 utvecklande träningar med olika övningar och 2 träningar med matchspel) som äger rum under perioden vecka 16-18, mer exakt information om dagar och klockslag ser du om du går in på ”anmälan”. 

Vi ser gärna att alla tjejer och killar som älskar att spela innebandy och som vill utvecklas deltar vid dessa 4 tillfällen. Alla är välkomna och alla tillfällen är till för alla anmälda men vi förväntar oss ett stort innebandyintresse, hög motivation och en positiv inställning!

Alla anmäler sig själva men föreningen behöver veta om anmälan eftersom vi kommer att fakturera föreningarna. Självklart vill vi att alla tränare som har 02'or i sin trupp uppmanar spelarna att vara med.

Vi kommer att ha en information för spelare, föräldrar och ledare den 11 april kl 18.30. Där kommer våra överledare för distriktslaget delta och givetvis representation från ledarstaberna att medverka.

Länk till anmälan finner du här på högersidan.

Nedan ser du vilka som ingår i staben för båda lagen.

F16-staben:
Kapten Johan Holmin
Ass kapten Jenny Arpe
Ass Kapten Fredrik Hermodsson

P16-staben:
Kapten Tobias Andersson
Ass kapten Selma Frykholm
Ass kapten Martin Dahlberg

Överledare:

Bo Grängsjö
Johan Good