Välkommen till Upplands distriktslag.

Disriktslag säsongen 17/18
Upplands innebandyförbund kommer även i år att delta i distriktslags SM som går av stapeln i Umeå i början av januari 2018. I år är det endast aktuellt för tjejer och killar som är född år 2001.

Som en del av vår spelarutveckling kommer det att finnas 4 tillfällen (2 utvecklande träningar med olika övningar och 2 träningar med matchspel som givetvis kommer att vara utvecklande) som äger rum under perioden vecka 17-20, mer exakt information om dagar och klockslag ser du om du går in på ”anmälan”. Där får du möjlighet att delta på spelarutvecklingen samtidigt som distriktslagskaptenerna kommer att observera. Detta för att få fram en breddtrupp under våren. Ur denna breddtrupp tar man senare ut en matchtrupp.

Eftersom detta är en del av vår spelarutveckling så ser vi gärna att alla tjejer och killar som älskar att spela innebandy och som vill utvecklas deltar vid dessa 4 tillfällen. Alla är välkomna och alla tillfällen är till för alla anmälda men vi förväntar oss ett stort innebandyintresse, hög motivation och en positiv inställning!

Alla anmäler sig själva men föreningen behöver veta om anmälan eftersom vi kommer att fakturera föreningarna. Självklart vill vi att alla tränare som har 01'or i sin trupp uppmanar spelarna att vara med.

Vi kommer att ha en information för spelare, föräldrar och ledare den 23 april kl 19.00. Där kommer givetvis ledarstaben att medverka och också representanter från Upplands innebandyförbund.

Länk till anmälan finner du här på högersidan.

Nedan ser du vilka som ingår i staben för båda lagen.

F16-staben:
Kapten Christer Jones
Ass kapten David Söderström
Ass Kapten Peter Bjervner

P16-staben:
Kapten Björn Olofsson
Ass kapten Stefan Samuelsson
Ass kapten Theodor Jonsson