H3 & H6: ”Studentlaget” Tekno söker nya spelare - Innebandy.se
2015-05-05 11:28

H3 & H6: ”Studentlaget” Tekno söker nya spelare

Nästa säsong gör IBK Uppsala Teknologer sin fjärde raka säsong i division 3. Tills det söker vi ytterligare lite spets till H3 laget! Vi söker även breddspelare som kan vara med och konkurrera om en plats i div. 3 men även tänka sig att tidvis spela i vårt nyuppflyttade u-lag i H6. Vi söker även de som bara kan tänka sig att endast spela H6.

Specfika spelartyper vi söker:
- rightfattad back till H3 (gärna med rutin från div 3 eller högre)

- målvakt (gärna med erfaranhet av spel i div 4-5 eller högre som kan tänka sig vara 3:e målvakt i H3 och matchas mycket i H6)

- spelare som spelat på högre nivå (än division 6) men inte har tid att träna och  därav bara vill spela matcher i H6.

Andra spelartyper är också av intresse. Vi kan erbjuda många olika lösningar. Hör av dig, så kommer vi kan vi diskutera vilken lösning som kan vara bäst för dig hos oss.

H6 laget består mestadel av spelare som spelat högre upp i seriesystemet och vår målsättning att ta oss upp till H5 redan till följande säsong.

Föreningen IBK Uppsala Teknologer består idag av ca 60 medlemmar och är i grunden en innebandyförening som vänder sig till studenter och mer än hälften av spelarna är även studenter. Vi är den enda "studentlaget" i Uppsala som deltar i det av UIBF arrangerade seriespelet. Att vara student är dock INTE något krav utan även de som inte studerar är välkomna hos oss. Inom föreningen finns ett stort ålderspann där den äldste herren är född 1971 och den yngste 1996. Vi har säsongen 14/15 haft både haft herrlag och damlag samt även ett H7-lag. Hos oss är den sociala samvaron väldigt viktig! Vi umgås och har mycket roligt även utanför planen. 

Är du intresserad, tveka inte att kontakta:
sportchef David Eriksson,
tel. 0736965215 eller davve_112@hotmail.com


Författare: Simon Andren