2018-06-04 15:12

Fyrislund H5 och H6 söker spelare

Vi söker spelare på alla positioner för våra herrlag i H5 och H6. Träningstiderna är 20.30-22.00 på tisdagar och torsdagar i IFU arena med försäsongsstart 7 augusti.

Vi har spelare i ett stort åldersspann, varav en del studenter. Träningarna är välfyllda då lagen tränar ihop. Det är flexibelt med hur mycket tid man vill avsätta till innebandyn - man kan välja allt ifrån att alltid träna och spela upp till 2 matcher i veckan till att köra någon gång i veckan. En majoritet av matcherna går på helgerna, men vi kommer även ha rätt många matcher som går på veckokvällar. Det är matchgaranti på en av matcherna varje vecka. Vidare har vi inget jobb. Ambitionsmässigt siktar vi på att ligga i toppen av H5. Därför söker vi främst spelare som kan hjälpa oss mot detta mål. Dock behöver vi även en hel del spelare i H6-laget vilket passar rutinerade spelare som vill varva ner, yngre spelare som vill ha en språngbräda till seniorinnebandyn eller duktiga korpenspelare som vill växla upp ett snäpp.

Hos oss får man helt enkelt mycket innebandy när man har tid på den nivå man önskar samt få förpliktelser! Hör av dig till Che på 0737780051 eller che-yuan.liang@nek.uu.se om du vill komma och provträna!


Författare: Simon Andren