Årets domare - Innebandy.se
2008-04-02 23:56

Årets domare

Björn Landin och Mathias Lindvall, Södertälje Årets Domarpar 2007/2008!
 
SöIBF:s domarkommitté meddelade sitt beslut sent i tisdagskväll, efter en diskussion där det inte var självklart att utse Björn Landin och Mathias Lindvall till Årets Domare 07/08. Det var naturligtvis lyckliga Domare som tog emot meddelandet. Priset kommer att delas ut i samband med Domaravslutningen 9 Maj i Tvetagården i Södertälje.
 
Björn och Mathias ingår i den särskilda satsning som DK sjösatt sen flera år tillbaka i tiden, nämligen Utvecklingsgruppen och i denna grupp har man nu varit med 3 säsonger med stor entusiasm och hjärta för uppgiften har man utvecklats hela tiden. Man har dömt den senaste säsongen som ordinarie i div 3 Herrar, samt även dömt en Herrar div 2-match i Linköping.
 
DK motiverar sitt beslut enligt följande "Dessa två Domare har visat för alla som är eller kan tänkas bli Domare, hur viktigt det är att vara engagerad och beredd att göra uppoffringar. De har ibland haft en hel del motgångar på vägen, men knytit nävarna och jobbat vidare vilket b.l.a gjort att de utvecklats enormt kanske inte så snabbt men under resans gång har man verkligen tagit steg för steg och gått från klarhet till klarhet slutligen".
 
Södermanlands IBF ber att få Gratulera och önska er Stort Lycka Till i fortsättningen, inte minst nu redan till helgen då det är Domarläger i Örebro som stundar!

 


Kontaktperson: Daniel Johansson
Författare: Jonas Olsson