SöIBF söker ny medarbetare - Innebandy.se
2012-06-20 11:08

SöIBF söker ny medarbetare

Södermanlands innebandyförbund söker medarbetare till vårt kansli. Heltid.

Nu söker vi dig som är sugen på att hjälpa oss att anta och genomföra förbundets visioner och mål. Att skapa ett jämställt förbund såväl när det gäller utövare som i styrelse kommittéer samt att implementera Svenska innebandyförbundets utvecklingsarbete i vårt distrikt. Södermanlands innebandyförbund står inför stora och utmanande framtidsfrågor

Arbetet kommer att till största del omfatta tävling, och domarfrågor, men arbetsgruppen är liten och förmågan att hugga in i andra frågeställningar är stort.

Du ska vara duktig på att entusiasmera och stimulera utveckling i de föreningar som ytterst är Södermanlands Innebandyförbunds uppdragsgivare däremot behöver du inte ha särskilt kompetens beträffande innebandy. Arbetet bedrivs mycket självständigt med visst stöd från styrelsen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i ideella och projektledda organisationer sedan tidigare och är van vid att jobba självgående och ta egna initiativ.
Vi önskar att du som söker har en eftergymnasial utbildning i någon form. Vi kommer dock att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Din placering blir i Rosvalla Event Center i Nyköping. I lokalerna finns även andra förbund och föreningar.
Övergripande kansliarbete samt samarbete med övrig personal är också en del av arbetet. Arbetet sker till viss del på kvällar och helger. B-körkort och egen bil är en nödvändighet för tjänsten.

Tillsättningsdatum: snarast

Lön enligt överenskommelse

För mer information ring Stefan Johansson, ordförande Södermanlands innebandyförbund på tel 072-535 91 23

Ansökan med CV skickar du till stefan.johansson@soibf.nu senast den 6 juli.


Författare: Simon Parkman