2011-11-17 14:56

Utveckla er förening? Sök Idrottslyftet!

Svensk innebandy står inför en genomgripande förändring. Svensk innebandys utvecklingsmodell (SIU) kommer under de närmaste åren innebära att mycket kommer att vara i förändring/utveckling. Tanken med SIU är att skapa grund för livslångt idrottande och för individer att uppnå sin fulla potential som innebandyspelare. För att detta ska vara möjligt anger Svenska Innebandyförbundet plattformen som grundförutsättning. Plattformen handlar om de organisatoriska förutsättningarna – med andra ord föreningen.

Nu erbjuder Södermanlands Innebandyförbund tillsammans med SISU Idrottsutbildarna en unik möjlighet för föreningarna i regionen att söka ett föreningsutbildningspaket, där egna idéer och mål tillsammans med förslag på uppställda mål av SöIBF och SISU Idrottsutbildarna ingår.

Så vill Er förening utvecklas och bli bättre? Tveka inte att skicka in en intresseanmälan senast den 12 december.

Intresseanmälan och eventuella frågor till simon@soibf.nu, eller ring Simon Parkman på telefon 073-84 84 700.

På Svenska Innebandyförbundets hemsida hittar Ni information om Föreningsutveckling 2012. Detta är en konferensvecka utomlands, i år arrangerad på Malta, där syftet är att vässa kunskaperna kring föreningslära. Sista dag för intresseanmälan till denna resa är 15 december.

En förening kan liknas vid en fallskärm. Den är bara bra att ha om den utvecklas!

 


Författare: Annelie Boman