SöIBF förlänger ansökningstiden avseende ny medarbetare - Innebandy.se
2011-09-29 16:27

SöIBF förlänger ansökningstiden avseende ny medarbetare

Södermanlands innebandyförbund söker medarbetare till vårt kansli. Heltid.

Nu söker vi dig som är sugen på att hjälpa oss att anta och genomföra förbundets visioner och mål. Att bli ledande utbildningsdistrikt i Sverige, att skapa ett jämställt förbund såväl när det gäller utövare som i styrelse kommittéer samt att implementera Svenska innebandyförbundets utvecklingsarbete i vårt distrikt

Du ska vara duktig på att entusiasmera och stimulera utveckling i de föreningar som ytterst är Södermanlands Innebandyförbunds uppdragsgivare däremot behöver du inte ha särskilt kompetens beträffande innebandy. Arbetet bedrivs mycket självständigt med visst stöd från styrelsen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i ideella och projektledda organisationer sedan tidigare och är van vid att jobba självgående och ta egna initiativ.
Vi önskar att du som söker har en eftergymnasial utbildning i någon form, gärna med pedagogisk inriktning. Vi kommer dock att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Din placering blir i Rosvalla Event Center i Nyköping. I lokalerna finns även andra förbund och föreningar.
Övergripande kansliarbete samt samarbete med övrig personal är också en del av arbetet. Arbetet sker till viss del på kvällar och helger. B-körkort är en nödvändighet för tjänsten.

Tillsättningsdatum: 14 oktober

Lön enligt överenskommelse

För mer information ring Gunnar Bratt, ordförande Södermanlands innebandyförbund på tel 070-8682750

Ansökan med CV skickar du till gunnar.bratt@soibf.nu senast den 6 oktober.


Kontaktperson: Gunnar Bratt
Författare: Jonas Olsson