HJ17-distriktslaget siktar högt! - Innebandy.se
2012-04-11 21:52

HJ17-distriktslaget siktar högt!

Inför stundande distriktslags-SM så är devisen för HJ17-laget Ett steg bättre. Förra året blev det ju semifinal.

Micke Åhlund, tränare i HJ17-distriktslaget, analyserar läget så här:

13 Augusti 2011 i Hölö Aktivitetshall var det dags för första talangträffen för ett 80-tal Södermanlandsspelare.

Nu, nästan exakt 8 månader senare är det dags för det stora äventyret för dom återstående 20 spelare som tagit sig hela vägen till att försvara Södermanlands färger i Distriktslags-SM i Umeå.

Vi har i HJ17-ledningen ihop med spelarna sedan första träffen jobbat efter devisen Ett steg bättre. I och med att vi åkte ut i semifinalen mot slutsegraren Stockholm förra året så förstår alla att målsättningen är en finalplats med tv-sändning på SVT-play som kryddan på moset!

Men vi är samtidigt medvetna om att vi fått den tuffaste möjliga lottningen. Redan under första SM dagen ställs vi i första matchen mot gruppfavoriten Västergötland med spelare både ifrån SSL och U-19 landslaget i sitt lag. Senare på kvällen möter vi på Östergötland. Ett Östergötland som vi under förberedelserna mött i ett par träningsmatcher och som varit oerhört jämna och ovissa fighter. Senast i vår egen Minicup i Sporthallen blev slutresultatet till slut 4-4.

Men vi känner att vi mer och mer börjar hitta rätt på samtliga positioner i vårt spel och på torsdagens sista träning så släppte det ordentligt på det offensiva spelet och vi fick uppleva många härliga kombinationer med lysande avslut!

Timmar kvar! Nu kör vi!!!

Nyheter/info på Västerbottens Innebandyförbunds hemsida
LiveMatch
Schema/resultat DJ17
Schema/resultat HJ17

 

 


Författare: Jonas Olsson