Utbildningskonsulent sökes - Innebandy.se
2010-08-06 22:47

Utbildningskonsulent sökes

Utbildningskonsulent (50%)

Södermanlands Innebandyförbund administrerar all innebandy i Södermanlands län. I Södermanland finns det cirka 50 föreningar och runt 6 000 spelare. Södermanlands innebandyförbund har klara visioner och mål för hur innebandyn i vår region skall utvecklas, som ett led i det arbetet söker vi nu en utbildningskonsulent på 50 %.

Du kommer att arbeta mycket med våra föreningar i distriktet. Du kommer att ansvara för utbildningsfrågor utifrån vårt kansli, samt sköta det dagliga arbetet kopplat till utvecklingskommitten. Din placering blir i Rosvalla Eventcenter. I lokalerna finns även andra förbund och föreningar.

Du bör ha idrottspedagogisk utbildning eller motsvarande, vara väl insatt i ekonomifrågor samt ha vana att prata inför grupper. Arbetet kräver även kvällsjobb, då besök hos föreningar ingår. B-körkort är en nödvändighet för tjänsten.

Övergripande kansliarbete samt samarbete med övrig personal är också en del av arbetet. Erfarenhet från föreningslivet och sporten innebandy är en merit. 

Lön enligt överenskommelse

För mer information ring Gunnar Bratt, ordförande Södermanlands innebandyförbund på tel 070-8682750

Vi vill ha din ansökan med CV senast den 18 augusti.

Mejla din ansökan till gunnar.bratt@soibf.nu

 

 

 


Kontaktperson: Gunnar Bratt
Författare: Jonas Olsson