2010-09-20 13:46

Sarah ny på kansliet!

SöIBF har anställt Sarah Wårdemark som ny utbildnings/utvecklingskonsulent.

Hej Sarah! Du är nyanställd på Södermanlands innebandyförbund. Grattis till nya jobbet!
Tack så mycket!
 
Vem är Du? Kan Du berätta lite kort om Dig själv?
Jag heter Sarah Wårdemark och bor i Gnesta med min familj. Mitt intresse för idrott och utbildning är stort, är utbildad idrottskonsulent och kommunikolog. 
 
Vad kommer Du att jobba med och vad tror Du att Du har att tillföra innebandyn i Södermanland?
Jag kommer att arbeta med allt som rör utbildning och utveckling. Min förhoppning är att vi tillsammans kan göra det enkelt för föreningarna att utveckla sig i den riktning de önskar. Jag önskar också en nära kontakt med föreningarna och hoppas att vi får till ett bra samarbete, som utbildningskonsulent är jag till för dem. Jag har stor erfarenhet av att utbilda själv, så jag hoppas kunna använda dessa erfarenheter och kompetenser för att bidra till att Södermanland på sikt kan bli ett av de starkaste utbildningsdistriktet i Sverige.
 
Vad har du för bakgrund inom idrotten och innebandyn?
Idrottat och tränat har jag gjort hela mitt liv. Mina sporter har varit fotboll (14 år) i Gnesta FF och innebandy (10 år) i IFK Gnesta. Utöver att vara aktiv själv har jag tränat både killar och tjejer i samma sporter, jag har även hunnit med ett antal år i respektive styrelse. Nu är lagidrottstiden förbi, i alla fall den aktiva. Nu blir det barnens lag som får uppmärksamheten. Själv har jag kommit på att Vasaloppet ger en härlig kick, och så trivs jag på fjället.
 
Andra innebandyerfarenheter?
Spelmässigt är ett kval till div 1 det högsta jag spelat. Utbildad föreningsutvecklare för SIBF för ett antal år sedan.
 
Lycka till!
Tack!

 

 

 

 


Författare: Jonas Olsson