Stor DM-helg genomförd - Innebandy.se
2010-03-28 22:05

Stor DM-helg genomförd

I helgen som gått har hela 117 DM-matcher spelats! Fokus har legat i Hedebyhallen där både poolspel och slutspel för Damer och Flickor avgjorts.

Det blev en stor manifestation för daminnebandyn i Hedebyhallen där Trosa Edanö genomförde ett mycket lyckat arrangemang med matcher från fredag kväll till sen söndagkväll samlade en stor del av det bästa som finns inom dam- och flickinnebandyn i Södermanland.

I Flickor C tog Nykvarn hem guldet efter finalseger mot Telge med 5-2. Matchens lirare var Nykvarns Hanna Iihola. I match om tredje plats vann hemmaföreningen Trosa Edanö en jämna match mot Onyx.

I Flickor B-klassen gick både Nykvarn och Telge IBK till final genom stora segrar i sina resp semifinaler. Finalen blev en jämn och målsnål fight där Telge IBK gjorde matchens enda mål. Frida Lindbom utsågs till matchens lirare.

I damklassen stötte division 1-lagen Telge SIBK och Nykvarn på varandra redan i semifinalen, där Telge vann knappt med 3-2. I andra semifinal hade Södertälje inga större problem med överraskningen Trosa Edanö. Väl i finalen så blev det lite överraskade seger för Södertälje mot lokalkonkurrenten Telge med 3-1. Rockets Johanna Norin blev matchens lirare.

Ett stort tack till alla arrangörer av DM-matcherna och speciellt Trosa Edanö som gjorde många nöjda med sitt fina jobb kring dam- och flickslutspelet.

Tilläggas bör också att under lördagens arrangemang i Hedebyhallen dömdes samtliga matcher av kvinnliga domare.

 

Resultat DM

 

 


Kontaktperson:
Författare: Jonas Olsson