Slutspurt med DJ17! - Innebandy.se
2013-03-28 14:02

Slutspurt med DJ17!

Tisdagen den 2/4 samling 18.45 i Borgsmohallen i Norrköping, för match mot Östergötlands IBF. Glöm inte att ordna skjuts, samt att ta med 500:- för overallen. Inga pengar ingen overall, meddela om ni inte kan vara med.

Lördagen den 6/4 samling 10.50 i Kumlaby Sporthall i Kumla, för match mot Örebro Läns IBF. Glöm inte att samordna skjuts. Efter matchen så åker vi till Vagnhärad för ett "mini läger", återsamling senast 17.00 vid Järnvägsstationen i Vagnhärad. Planen för kvällen är lagmys och gemensam middag, som vi själva fixar.

På söndagen den 7/4 så är det uppstigning cirka 08.00 då äter vi frukost och packar ihop grejorna, för att senare ta oss till Hedebyhallen och ha ett lätt träningspass.

OBS! Tänk på att vi ska sova på hårt underlag, så ta med nåt mjukt/varmt att sova på/med. Kostnad för hela lägret är 100:- då får vi sovplats, kvällsmat/frukost.

Det är så det preliminära scemat fram till SM ser ut. Obs. Glöm inte att betala ikapp för de tillfällena som ni ligger efter. Samt att overallerna kommer nästa tisdag, så de som är med på matchen kan få med sig sina hem.

Vid frågor hör gärna av er till Lucas, Erika eller Åsa.


Författare: Niclas Andersson