2017-09-19 13:13

Inbjudan till styrelsedag

Vi öppnar nu upp möjligheten för alla innebandyföreningar i Södermanland , att anmäla er till styrelsedagen den 21 oktober. Sista anmälningsdag är 1 oktober.
Däremot har ni som är anmälda till Värdefull Innebandyföreningen förtur på platserna.

Ni erbjuds en dagkonferens för er styrelse, den 21 oktober på Elite hotell i Eskilstuna
Anmälan gör ni till:
Sussie.engberg@sormland.rf.se
Önskar veta:
Antal deltagare från er styrelse, om ni deltar på enbart dagkonferensen eller även önskar delta på galan,
ev. matallergier.
Minst tre personer från er styrelse bör delta, för att arbetet ska vara effektivt för ert fortsatta arbete på hemmaplan.

Innehåll och mål med dagen:
Tack vare idrottslyftsmedel för insatser genom Värdefull Innebandyförening, kan vi erbjuda er styrelse en kostnadsfri dagkonferens inkl förmiddagsfika, lunch, processtöd av oss konsulenter i ert styrelsearbete och möjlighet till ett antal platser på Sörmlandsgalan inkl 3-rättersmiddag.

Utifrån era behov och förutsättningar arbetar vi med er styrelse och dess angelägna frågor utifrån ett SIU-perspektiv. Vilka styrdokument har vi/behöver vi, för att ha tydliga ramar i föreningen och hur genomsyras SIU i detta arbete?

Se detta tillfälle som en möjlighet att jobba med ert ordinarie styrelsearbete- och en trevlig Kick- off. Kanske ni även har en relativt ny styrelse? Eller byt ut ert ordinarie inplanerade styrelsemöte till detta tillfälle.

Ni möter också andra föreningars styrelserepresentanter och kan utbyta idéer och erfarenheter med varandra.

Ni som är anmälda till Värdefull Innebandyförening, har redan fått denna information och några av er har också redan meddelat at ni ska återkomma innan 1 oktober. Vi skickar ändå ut denna information till er alla , så att ni sett samma information.

 

 

 

 


Kontaktperson: Sussie Engberg
Författare: Jan Berg