Senaste nytt oktober 06


DM-slutspelet arrangeras i Nykvarn

Omgång 3: 21-22 Oktober (resultatrapportering under DM till kansli@soibf.nu)
Omgång 4: 10-11-12 november, Slutspel i alla klasser.
Spelprogram och uppdateringar finnes på www.soibf.nu se på resultat/spelprogram och DM.

Händelserapportera (Inom 3 dagar efter match)

Nytt för i år är att alla händelser - mål, pass, utvisningar etc - i seniormatcherna (D2, D3, H3, H4, H5, H6 och HJ) matas in av hemmalaget efter spelad match. Det sker via IDA. I alla andra serier är det frivilligt att händelserapportera. Tänk på att lägga upp ditt eget lag inför match, även om du har borta match. Innan en match kan händelserapporteras krävs att respektive lag tagit ut spelare till matchen.

Hemmalaget resultatrapporterar sin match via telefon, 08-51 90 91 92, direkt efter spelad match

BUL 1

Är flyttad från den 11/11 till den 17/11 i Mariefred.

Domarkommitté

Domaradresslista samt arvoden för i år återfinns i Dokumentbanken. Domaradresslista finns även här. Domarna skall även rapportera in om sekretariatskort saknas eller om sekretariatet ej följt tävlingsföreskrifterna. 

Sammandragen

Sammandragen är ej klara ännu, dem beräknas bli klara v 42-43. Sammandragslagen ska lägga in kontaktpersoner, licenser, spelare samt tröjfärger innan säsongen startar i IDA. Detta för att lagen skall kunna kalla er till match mm. Deltagarantalet är rekordstort i år.

IDA

Läs senaste Informationen från Svenska innebandyförbundet om läget med IDA i oktober 2007 här.

Vill du hjälpa till att göra innebandyn ännu mer attraktiv?

Södermanlands Innebandyförbund jobbar hårt på att bli bättre och göra sporten ännu mer intressant för spelare och media. Just nu arbetar vi med att stärka organisationen och fastställa mål med verksamheten. Distriktsförbundet är organiserat med kommittéer, styrelse och kansli.

I arbetet med organisationen har vi beslutat att starta två nya kommittéer. De nya kommittéerna är en damkommitté och en Information- och marknadskommitté.

Damkommitténs arbete kommer framför allt att vara att stärka och säkerställa damutvecklingen i distriktet. För att göra ett bra jobb tror vi att du har engagemang, erfarenhet och vilja.

Information- och marknadskommittén kommer att jobba framför allt med att stärka varumärket innebandy. Att jobba med föreningarna i media och informationsfrågor tror vi också är en stor del.

Till de båda kommittéerna söker vi minst tre personer. Känner du engagemang för frågorna eller vet någon annan som gör det är du välkommen att höra av dig till Stefan Johansson. Mejl: stefan.johansson@soibf.nu eller 070-3787620.
 
Välkomna in i gänget.
Styrelsen för Södermanlands Innebandyförbund.


Kontaktperson: kansli@soibf.nu