2018-01-17 08:58

Magnus Möller, Åby IBK, årets värdefulla idrottsledare

SISU Idrottsutbildarna tillsammans med Norrköpings kommuns kultur- och fritidskontor utser varje år årets värdefulla förening (i år blev det Tjalve) och värdefulla ledare.  Stipendierna ges till ledare och föreningar som jobbar brett med idrott och föreningsutveckling och inte bara med de sportsliga resultaten.

I år gick priset för värdefull ledare till Åby IBK:s Magnus Möller som i Rådhuset fick ta emot ett diplom och en check på 5 000 kr.

Årets värdefulla ledare Magnus Möller
Magnus är en person som har ett fantastiskt engagemang och som har engagerat sig i styrelsearbetet i sin förening och är oftast den samordnande kraften kring föreningens verksamhet. Han är spindeln i nätet och har en stor faktor till föreningens utveckling de senaste åren. Han har varit med och byggt upp en ny organisation vilket inte minst märks i hur föreningen vuxit och många nya lag har tillkommit.

Magnus är en klassisk eldsjäl som känner ett mycket stort ansvar för hela föreningen och vill skapa goda förutsättningar för alla att utvecklas på bästa sätt och utefter sina egna förutsättningar. Står han inte i båset så hittar man honom på läktaren, i sekretariatet, i kiosken… Han är kort och gott en riktig eldsjäl!

Östergötlands Innebandyförbund gratulerar Magnus Möller, Åby IBK, till "Årets värdefulla ledare" 2017.