Highlights från matchen Vingen - KFUM Norrköping - Innebandy.se2015-03-23 10:26

Highlights från matchen Vingen - KFUM Norrköping

I helgen startade kvalet till herrarnas division 2 och det blev två jämna matcher. Åby såg ut att gå segrande i mötet med Borensberg då man ledde med 7-5 med mindre än en minut kvar av matchen. Två snabba mål av Johan Ekenberg och Martin Ström gjorde dock att matchen gick till förlängning. Där blev Tobias Nyberg stor matchhjälte för Borensberg då han slog in segerbollen 7.07 in i förlängningen.

Borensberg leder därmed med 1-0 i matcher och nästa match spelas i Borensberg den 26/3, kl 19.30. En eventuell tredje och avgörande match spelas i Åby den 29/3.

BK Vingen tog emot KFUM Norrköping i en match där lagen följdes åt i målprotokollet. Vingens Robin Angström kunde avgöra i öppen kasse med sitt 9-6 mål. Vingen leder därmed med 1-0 i matcher och nästa match spelas i F13 hallen den 24/3, kl 19.00. En eventuell tredje och avgörande match spelas i Skärblacka den 28/3.

Matchen innehöll många snygga mål men frågan är om inte Adam Wastessons frislagsmål till 3-3 är det snyggaste målet som gjorts i Östergötland i år.

Här kan ni se Adams snygga frislagsmål och övriga mål från matchen.