2018-04-11 06:44

10 dagar till SM-finalen - Här är IBnytts plan

IBnytt.se är på plats under hela SM-finalhelgen i Ericsson Globe. Här är deras plan för bevakningen.

- Efter ett år med ibnytt.se så ska vi i år höja vår bevakning av SM-finalen ytterligare. Det innebär att vi kommer vara flera journalister på plats för att bevaka finalen i både text och video. Som alltid vill vi ge våra läsare en närhet till det som händer och återge vad händer på bästa sätt. 

Vad satsar ni extra på i år?
-
Som en ny sajt är bara det faktum att vi kommer vara flera personer på plats något extra. Det hoppas vi ska kunna kännas som något extra för våra läsare, då det kommer vara ännu mer material på sajten. Vi gillar som alltid video och saker och ting som planerat kan det dyka upp några intressant videoinslag både inför och efter finalerna.  

Vad kan era besökare förvänta sig för material på hemsidan?
-
Uppsnack inför finalerna i text och video och så klart, allt från själva finaldagen såsom segerglädje, video från firandet i omklädningsrummet och spelarkommentarer. Vi har en ganska bred bas personer som är väldigt duktiga på statistik, expertanalys, blogg, video, text och ljud som vi hoppas kunna ha sina bästa dagar i samband med finalerna. 
- Förhoppningsvis dyker det även upp andra intressanta nyheter i vimlet att ge till våra fantastiska läsare. Det brukar till exempel alltid bli silly season att rapportera. Bevakningen tar inte slut med finalerna utan fortsätter så klart även på söndagen. 

Vad är det bästa med SM-finalen ur er synvinkel?
-
Det bästa med finalen är att stora delar av innebandysverige samlas under en dag. Ett fullsatt Globen får uppleva det bästa av sporten som vi älskar. Den här dagen är också en av få dagar som innebandyn får den bevakning som vi tycker att den förtjänar då de flesta är på plats och bevakar vad händer. En fantastiskt dag tillsammans på många sätt. 

Läs mer om SM-finalen på www.smfinal.se.


Författare: Anton Rosenblad