2018-04-08 06:48

13 dagar till SM-finalen - Nordic Choice Hotels anordnar tävling


Ericsson Globe är redo för SM-finalen. Foto: Per Wiklund

Under SM-finalen byggs ett stort Funzone upp i Annexet, där det blir fullt med aktiviteter. Bland annat finns Nordic Choice Hotels på plats.
Vi har pratat med Eric Paananen inför 21 april. 

Vad tänker ni göra i Funzone? 
- Vi kommer att köra en tävling där man ska bygga ett så hållbart hotell som möjligt på tid. Det högsta och mest hållbara hotellet vinner fina priser från oss på Nordic Choice Hotels. Vi kommer även att informera om vårt Idrottskoncept GO Sportive, som riktar sig mot förbund, föreningar, klubbar och aktiva. Vi vet att sover man bra så presterar man bättre. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för idrottsutövare. 

Vad vill ni visa upp i er verksamhet? 
- Vi vill visa upp vårt idrottskoncept Go Sportive, samt vårt We Care-arbete som bland annat omfattar hållbarhet. Vi vill fokusera på just hållbarhet då fler och fler idrottsevenemang måste vara hållbara. Dels ur en miljöaspekt, men även ekonomiskt. Nordic Choice Hotels är marknadsledande inom det här området och vi vann pris för Bästa Hållbarhetsarbete 2018. 

Hur ska det bli att uppleva SM-finalen i Ericsson Globe? 
- Det ska bli otroligt roligt. Jag har sett alla SM-finaler i Stockholm på plats. Det är också väldigt bra att innebandyn får visa upp sig på en sådan fin arena som Ericsson Globe. Det är också en folkfest, så även om man inte är särskilt intresserad av det sportsliga tycker jag man ska gå, då det är en magisk inramning.

All information om SM-finalen finns på www.smfinal.se  


Författare: Anton Rosenblad