2018-04-06 06:56

15 dagar till SM-finalen - Försvarsmakten har stora planer


Försvarsmakten anordnade aktiviteter förra året på SM-finalen. Foto: Calle Ström

Under SM-finalen byggs ett stort Funzone upp i Annexet, där det blir fullt med aktiviteter. Bland annat finns Försvarsmakten på plats.
Vi har pratat med Ali Ravan inför 21 april.

Vad tänker ni göra i Funzone? 
-
Försvarsmakten kommer att erbjuda besökarna en möjlighet att testa på olika digitala och fysiska aktiviteter i vår nya monter. Här kommer vi att fokusera på träning genom att ge träningstips och uppmärksamma Försvarsmaktens egna träningsklubb FMTK. Gillar man utmaningar ska man definitivt komma förbi vår monter och utmana sig själv. I år kommer besökarna även kunna testa vår nya VR-station där de kan få uppleva hur en dag i Försvarsmakten kan vara.

Vad vill ni visa upp i er verksamhet? 
-
Försvarsmakten delar många av de värderingar som även finns inom lagidrotten, det vill säga träning, gemenskap, laganda och glädje. Det är de här delarna i vår verksamhet vi vill lyfta under SM-finalen. 

Hur ska det bli att uppleva SM-finalen i Ericsson Globe? 
-
Vi är riktigt peppade för årets matcher och den här gången har vi äran att få sätta lite extra fokus på damfinalen där vi utlovar en traditionsenlig matchbollsleverans. Vi är otroligt stolta över det här samarbetet och vi hoppas på två spännande finaler och att vi får träffa många glada i Ericsson Globe. 

All information om SM-finalen finns på www.smfinal.se  


Författare: Anton Rosenblad