Anette Rådström förlänger med damlandslaget - Innebandy.se
2012-06-08 10:40

Anette Rådström förlänger med damlandslaget

Damlandslagets koordinator sedan 2007, Anette Rådström, har skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig t.o.m. 2014-02-28. Rådström får den nya titeln Team manager som ersätter det som tidigare kallats koordinator.Anette Rådström fortsätter i damlandslagsledningen. Foto: Idrottsfoto.


Syftet med namnbytet från koordinator till Team manager är att ha en titel som även är gångbar internationellt.

Att Anette Rådström har förlängt sitt kontrakt till februari 2014 är mycket positivt, kommenterar utvecklings- och landslagschef Emil Persson.

– Anette betyder enormt mycket för damlandslaget och har en stor del i framgången som varit. Jättekul att hon vill fortsätta och skapa nya framgångar med damerna och de övriga i ledarstaben. Ingen är oersättlig, men Anette är så nära man kan komma det.

Anette Rådström har varit damlandslagets koordinator sedan 2007 och under den tiden har hon bland annat hunnit med två världsmästerskap som båda resulterat i guld. Hennes nya avtal sträcker sig t.o.m. 2014-02-28 och hon ser fram emot att fortsätta arbeta med världens bästa landslag.

– Det känns inspirerande att fortsätta arbeta med damlandslaget. Inte minst då vi har nya förbundskaptener i Curt Söderström och Jenny Magnusson, vilket ger lite av en ny känsla. Det har känts otroligt bra från första stund. Sen är ju Gunnar (Bonnedahl) med också, så det finns samtidigt en stabilitet kring landslaget. Det tror jag är bra både för landslagsledningen och för tjejerna, säger Anette Rådström.


Författare: Daniel Karlsson