Vill du vara med och utveckla distriktets innebandyungdomar?

 

Nu söker Göteborgs Innebandyförbund fyra distriktlagsledare som bland annat ska leda spelare födda 2000 mot Distriktlags-SM som spelas januari 2017.


Vi söker dig som trivs med att arbeta med ungdomar och vill vara en del av deras utveckling både som innebandyspelare och i deras tid som växande ungdom. Vi ser gärna att du har en innebandybakgrund; som spelare, ledare eller på annat sätt är aktivt innebandyengagerad.


Vi ser att du är en lyhörd, samarbetsvillig och flexibel person och att du har en positiv attityd i såväl kommunikation och som i ditt sätt att vara.  Vi sätter god kommunikation som en viktig del i detta arbete. Du kommer att ha kontakt med såväl ledare och spelare som att jobba tätt med ansvarig personal på GIBFs kansli.
Vi sätter också stort värde på att du ska ha ett föredömligt och pedagogiskt ledarskap i ditt sätt att leda innebandyungdomar.


Distriktlagsverksamheten för spelare födda 2000 drar igång under senare delen av säsongen 2015-2016, men din roll som Distriktlagsledare kommer att börja redan när säsongen sätter igång till hösten. Du ska genom kontakt med klubblagsledare och aktiv scouting av spelare, skapa dig en bild av distriktets spelare för att kunna kalla till samlingar under senare delen av våren 2016.


Alla spelare födda 2000 kommer att ha möjlighet att anmäla sig till ett Spelarutvecklingsläger under vecka 44 som arrangeras av Svenska Innebandyförbundet. Där skall du ha en roll som ledare och för att komma väl förberedd till det är också kravet att du skall deltaga i en utbildning i Stockholm 13-14 juni 2015.


Är du intresserad?

Mejla till maria@gibf.se och berätta lite om dig själv, dina erfarenheter och den kompetens du har inom innebandyn samt eventuella utbildningar och/eller annat som kan vara av intresse.


Vi vill ha din ansökan senast den 22 mars 2015.

 

 

                                           Foto: Christofer Axelsson

 

Klicka för att ladda ner en egen PDF-fil att skriva ut
Distriktlagsledare för spelare födda 2000

 

 


Kontaktperson: Maria Gustavsson