2015-06-16 11:25

Distriktlagsledare för spelare födda 2000

 

Sedan en tid tillbaka är det klart med  vilka som är Distriktlagsledare för de kommande Distriktslagen (spelare födda 2000). Göteborgs Innebandyförbund är glada att det är just dessa fyra som tar sig an uppdragen och GIBF är övertygade om att det blir inspirerande och intressanta kommande säsonger.

För Flickor 00
Tim Edwardson och Thomas Nielsen
Thomas och Tim har de senaste säsongerna kamperat ihop och haft fina framgångar tillsammans med tjejerna i Pixbo Wallenstam div 2 och DJ-lag.
Thomas har tidigare varit i både FBC Lerum och Floda IBK medan Tim kommer från Eken IBK.

För Pojkar 00
Thomas Svedman och Håkan Krafft
Thomas och Håkan har inte tidigare haft lag tillsammans men känner varandra och har båda lång erfarenhet från Göteborgsinnebandyn. Thomas kommer från Backadalsleden medan Håkan har varit både i IBF Göteborg (och gamla Robertshöjd BK) samt Pixbo Wallenstam och har även tidigare varit involverad i GIBFs distriktlagsverksamhet.


Ledarna för Distriktslagen kan nås genom:
F00: f00@gibf.se
P00: p00@gibf.se
Distriktlagsverksamheten för spelare födda 2000
Som informerats i tidigare nyhet utvecklar Göteborgs Innebandyförbund verksamheten genom att förändra uttagningsprocessen till distriktslagen.
Nomineringsförfarandet från varje förening försvinner och istället kommer distriktlagsledarna ansvara för att ta ut spelare som får komma på träningar under april månad. Detta görs genom kontakt med klubblagsledare och aktiv scouting och besök på matcher och träningar under säsongen. 

Preliminär planering:
April 2016: Uttagningsträningar för Distriktslag
Maj 2016: Upptakt för breddtrupp för Distriktslag
Hösten 2016: Träningar med Distriktslag
Januari 2017: SDF-SM

 

Informationsträff
Göteborgs Innebandyförbund bjuder in till en informationsträff för 00-ledare (eller representant för föreningen).
Onsdag den 9 september kl 18.00
Svingelns sporthall (prel.)
Anmäl gärna deltagande till maria@gibf.se

 

Sweden Floorball Youth Camp
Till detta påminner GIBF om Sweden Floorball Youth Camp som Svenska Innebandyförbundet arrangerar under höstlovet för just spelare födda 2000. Ett av lägren kommer att arrangeras i Göteborg.
GIBFs distriktlagsledare kommer att finnas på plats som ledare på lägret. Men viktigt är att inte blanda ihop – Sweden Floorball Youth Camp är inte en distriktlagsuttagning.

Klicka på länken för att läsa mer om lägret och anmäla.
http://www.innebandy.se/projekt/Sweden-Floorball-Youth-Camp/

 

 


Författare: Maria Gustavsson