2016-04-20 09:00

All Star Team Säsongen 15-16, Del 2


Under veckan presenterar vi All Star Team uttagna från distriktets division 2-serier. Här presenteras del 2; All Star Team Herr och juryns motiveringar.

Tidigare presenterat All Star Team Dam

MÅLVAKT
Erik Regmer, Stenungsunds IBK
Placeringssäker och reaktionssnabb målvakt som varit starkt bidragande till att Stenungsund släppte in minst mål av samtliga lag under säsongen. Tog också juryns enda plats mellan stolparna i Drömlaget.

 

BACK
Carl Eklund, FBC Sisjön
Sisjöns fältherre och lagkapten som varit extremt stabil genom hela säsongen såväl bakåt som framåt. Erfarenhet från spel med Lindås i Allsvenskan förra säsongen gjorde att Carl Utvecklats till en av Herr2ans absolut bästa backar. 

 

BACK
Christian Nyberg, Stenungsunds IBK
En väldigt offensivt hotande back som mäktade med hela 35 poäng under säsongen. Var totalt dominant i serien under hösten men dippade lite under våren. Trots detta en av de mest starkt bidragande orsakerna till att Stenungsund slutligen avancerade till division 1.

 

CENTER
Fredric Clywersköld, IK Zenith
Seriens mest kompletta spelare med en enorm blick för spelet som sitt starkaste adelsmärke. Att han slutade trea i seriens poängliga och etta i assistligan från centerposition understryker detta. En publikfavorit och underhållare av rang.

 

FORWARD
Joakim Örneflo, Landvetter IBK
Ett poängsnitt på tre poäng per match och en klar poängligaseger i ett mittenlag säger det mesta om hans säsong och giftighet framför motståndarnas mål. Helt enkelt seriens bästa anfallare och ett självklart val till All Star Team.

 

FORWARD
Charlie Sköld, IK Zenith
Spelaren man som back verkligen inte vill ha emot sig. Springer och springer och springer samt omöjlig att ta bollen av. Lägg därtill 46 poäng under säsongen så har han en given plats i säsongens All Star team.